Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megdugna a barátnőm, meg még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugna a barátnőm, meg még egy kis extra, de ez nekem már sok. Emiatt megcsalhat?

Figyelt kérdés

Felvetődött, hogy felcsatolhatóssal csinálná nekem.. hát ebben még benne is volnék.

De mondta, ha már ő lesz a fiú, és én a lány, akkor rám adna pár csajszis ruhát, úgy mégis hitelesebb lenne az egész, és jobban izgatná a dolog.

Eddig nem tudtam, hogy biszex hajlamai vannak, most már nyilvánvaló :D

De nekem ez a női ruhás dolog nem igazán jön be.. felhúzni tangát, meg melltartót venni, hááát.. elég cinkes :( szóval nem megyek bele ebbe. Elfogadta meg minden mikor beszéltünk róla, de kétségeim vannak, hogy mi van ha annyira ki akarja ezt próbálni, hogy talál magának erre mást?

Vagy egyszerűen túlaggódóm az egészet?

2017. nov. 23. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Álomnő
2017. nov. 24. 00:45
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Tőlem pontozz le de szerintem már az is rohadt beteg hogy seggbekúr egy felcsatolhatóssal.... de mivel ez baromira a te dolgod és hagysz neki egy ilyet,hagynám a helyedbe rajtatok kívül más úgyse látja. Remélem irdatlanul megrak téged 🌋
2017. nov. 24. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, ezt ne úgy fogd fel, hogy milyen beteg, hanem hogy ez egy játék, egy szerepjáték. Ennyi erővel az is beteg lehetne, ha én dugom a popsiját, de ő igényli ezt, ahogy én is fordítva. Ha szigorú tanárbácsinak öltöznék, ő meg diáklánynak, az is ugyanaz a maga módján, mert az is egy "beteg" szerepjáték. Amikor nem játszunk, tudjuk a saját "normális" szerepünket, olyankor ő a lány, én a fiú. De havonta 1-2 napot cserélünk játékból és mindketten élvezzük. Attól hogy néha cserélünk, még a maradék 28 napon mindketten a saját szerepünkben vagyunk. Szóval nem járok bevásárolni, meg a munkahelyemre csajként kisminkelve, még akkor sem, ha néha együtt kimerészkedünk így az utcára is.

És a te szavaiddal élve olyankor irdatlanul megrak engem, és nem bánom, mert élvezem nagyon, ahogy ő is. :)

2017. nov. 24. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekem is lenne ilyen barátnőm
2018. jan. 11. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!