Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megijednétek egy olyan fiutól akinek 20cm es a pénisze vahy azért lefeküdnétel vele?
Figyelt kérdés
Nem kellenek a negatov kommentek a kérdés nyilván az első olyan alkalom hoz szól amikor látnátok :)2017. nov. 23. 16:55
1/12 anonim válasza:
Észre se venném hogy 20 cm. Komolyan, van olyan nő aki vonalzóval méregeti? Én nem is szoktam ilyenekre gondolni hogy mekkora, az jár a fejemben hogy ne legyen balfsz a pasi...
2/12 anonim válasza:
Nekem 22 cm de eddig nem panaszkodott egy nő se csak tövig ne rakd nekik mert akkor fáj nekik 34F
3/12 A kérdező kommentje:
Azért az látszik..az enyéme is..és ugy gondoltwm h meg se fordul a fejtekben h fájhat ?
2017. nov. 23. 17:01
4/12 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz: nagy farkat nem lehet tövig tolni de normális méretet se minden pózban. A méhem nem erogén zóna...
5/12 anonim válasza:
Nem ijednék meg
Nem feküdnék le vele mert tudom a korlátaimat ,tudom ,hogy ez a méret nekem túl hosszú lenne. Erőltetni meg nem fogom
Szoval kár a gőzèrt.
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem eddig 1 baratnomnek fajt 1nek nem hiaba voltam gyenged es figyelmes..
2017. nov. 23. 17:20
7/12 anonim válasza:
Hát eddig még nem volt ekkorával dolgom, szóval nem tudom. De inkább nagyobb, mint kisebb, amit meg se lehet normálisan fogni...
8/12 anonim válasza:
Láttál már futó nőket az utcán? Na azok mind azért futottak mert láttak egy huszas gyilkoló
9/12 anonim válasza:
Volt már dolgom ekkorával, szóval nem ijednék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!