Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom lehet?
Figyelt kérdés
Apukám kb 13 éves koromtól kezdve elutasító volt velem. Addig jó volt a kapcsolatunk (már amennyire). Sokat dolgozott külföldön is. Volt hogy 3 hónapig nem láttuk. Ha otthon van , és éppen nem dolgozik (2hónapig nem látjuk), akkor is kötözködő, és elutasító. Engem ez mindig majdnem sírásra késztet, de inkább elfojtom. Az elmúlt években csak idősebbekhez vonzódtam szexuálisan/érzelmileg. Volt 32,37, és most a legidősebb pasi ,akivel randizom 40 éves. Szeretem őket elcsábítani, húzni az agyukat (szivatni őket), mert amúgy nem akarok tőlük , csak egy-két csókot , randit, vagy egy normálisabbal persze kapcsolatot. 21/L2017. nov. 22. 19:49
1/9 anonim válasza:
büdös életben nem fogom megérteni mit esztek az ilyen idős embereken...bocs az offért
2/9 anonim válasza:
Kár hogy nem vagy fiatalabb. 37/F
3/9 anonim válasza:
Amellett még genyó is vagy, igen.
4/9 anonim válasza:
Én 25 vagyok és egy 49 éves pasival feküdtem le, nem érzem magam apakomplexusosnak.
Egyszerűen a személy vonz, és nem a kora.
5/9 anonim válasza:
lehet hogy az van de nem baj az, ilyen volt, van, és lesz
6/9 anonim válasza:
Nem, csak egy kis fruska vagy, aki idősebb pasiknak szereti kellettni magát.
7/9 anonim válasza:
Majd a neg.rf.t figyeld,abbol elkap a 40es,vagy a kanko :)
9/9 anonim válasza:
A negatív apakomplexusnak az a típusa, amikor azért keresel idősebb pasit, hogy bosszút állj rajta azokért a sérelmekért, amiket az apád miatt szenvedtél el. Rendezned kéne a kapcsolatodat apáddal, akár szembesíteni a sérelmekkel, mert így nem nagyon lesz rendes kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!