Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy Milfet a játszótéren szedtetek fel, ha igen elmesélnétek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 18:07
1/3 anonim válasza:
Olyan volt, hogy egy évig én jártam az unokahugomért általános sulihoz, hogy hazavigyem.
6 anyukát szedtem össze, de mind a 6 úgy volt, hogy oké, jártak ők is a gyerekért, de mellette a helyi újságokban, dohányboltban stb helyen dolgoztak és igazából ott beszélgettünk.
Simán reszelhetőek.
X év után már unják a férjüket, mint a szart, szal lehet őket dugni, csak arra figyelj oda, hogy nem kell nagydobra verni.
2/3 anonim válasza:
Én 2 gyerkocommel járok jatszóra. Alkalmanként legalább 2-3 anyucira lehetne lecsapni akik tuti benne lennének. Csak hát hűséges vagyok így megmarad az egymásra mosolygas és szemezes. 34f
3/3 anonim válasza:
Igen! A körhinta alatt találtam!Le volt eresztve,de hazavittem és megsalleroztam,azóta Ő a mindenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!