Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a nők nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők nem képesek válaszolni?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy társkereső oldalon 10/9 lány amikor rájuk írok legyen az egy szia vagy pl egy pársoros be mutatkozó el olvassák és utána meg nézik az adatlapm és nem irnak vissza jó lehet hogy nem vagyok az esete de attól még lehetne válaszolni? és utána még ha szóvá teszem rá egy héttel hogy köszi vissza írtál még ő van fel háborodva miért van ez?

2017. nov. 22. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert 9999999999 pasi ír nekik és te csak 1 vagy ebből. Ez az internetes ismerkedés...
2017. nov. 22. 16:23
 2/15 anonim ***** válasza:
11%

Mert nem szeretik az idegbajos pasikat.

+ Biztos nagyon beképzelt szöveget irsz. Lefogadom ilyesmi: "Igényes, helyes pasi vagyok, laza kapcsolatra keresek bevállalós szexi és intelligens nőket" :D

2017. nov. 22. 16:33
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Lehetséges,hogy nem is értik,hogy mit írsz,mert ahogy olvasom,nem igazán tudsz helyesen írni,meg normálisan fogalmazni sem.

Sajnos,ez igénytelenségre vall,sok lánynál kizáró ok.

2017. nov. 22. 16:35
 4/15 A kérdező kommentje:
pl ha rá írok hogy szia van kedved beszélgetni? azon mi nem érthető helyes írási hibák meg majdnem mindenkinél előfordul.. nem kell a másikat fikázni
2017. nov. 22. 16:38
 5/15 A kérdező kommentje:
csak hogy tiszába legyünk vele attól még hogy vannak helyes írási hibák miért lenne valaki igénytelen akkor igénytelen valaki ha 1 hétig nem fürdik pl
2017. nov. 22. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A helyesirás az értelmi igényességhez tartozik.

De! Azért nem válaszolnak, mert minek? Nem vagy az esetük, felesleges ezt leirni, neked csak sza@ul esik, ö meg nem akar megbántani.

2017. nov. 22. 17:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ha válaszolnak, akkor sem lesz sok esetben semmi a dologból.

Bár valószínüleg már én unom a dolgot, és sokszor már én hagyom abba a levelezést, annyira unalmas ez a része.

Ha a találkozóih eljut a dolog, akkor ha kezdeményező vagy, akkor általában összejön a dolog.

Egyébként nem mindegy hogy melyik oldalon próbálkozol, van amelyik eleve halott ügy.

Próbáld több helyen.

2017. nov. 22. 17:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi van fiúk, eltaláltam a csajozós szöveget? Azért lettem lepontozva? :D
2017. nov. 22. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá sajnos ez van, egy nő kap vagy 100 levelet, nyilván nem fog mind a 97 nem tetsző pasasnak egyesével válaszolgatni, hogy bocs de nem.
2017. nov. 22. 17:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem akarod belátni, pedig az hogy nem tudsz helyesen írni, nem ad jó képet rólad. Szinte egy mondatot sem tudsz hiba nélkül leírni, akkor mégis mire számítasz?
2017. nov. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!