Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy képesek egyes nők elvisel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek egyes nők elviselni ezt? (prostitúció)

Figyelt kérdés

Olvastam a témàban (lehet, nem kellett volna), és el nem tudom képzelni, hogy egy fiatal, értelmes nő (amennyiben van màs lehetősége is), hogy kèpes azt vàlasztani önként, hogy idegen férfiak szexuàlisan megalàzzàk, bántalmazzák, szàndèkosan fizikai fájdalmat okozzanak neki, nem ritkàn mèg nézőközönség előtt is.

(Én most konkrétan Dubai-ról olvastam, ami ott megy)

Lehet, én vagyok túlérzèkeny, de szerintem megkattannèk, ha ezt kéne elviselnem

(Voltam szexuális visszaèlés elszenvedője, lehet, azért vagyok ennyire érzèkeny, hogy olvasni se bírom)

2017. szept. 13. 09:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
11%
a punci hozza a pénzt óránként 15 ezret, még az orvosok sem keresnek ilyen jól.... én is puncival keresném a kenyerem ha lenne
2017. szept. 13. 09:34
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
Nos én pasi vagyok és imádom a szexet, ismerőssel, ismeretlennel... ha tehetném, hogy csak feladok egy hirdetést és jönnének a nők dugni, és még fizetnének is érte... simán el tudom képzelni, hogy vannak olyan nők akiknrk az én mentalitásom van... akik egyszerűen szeretnek dugni és ha még fizetnek is érte, hát miért ne...
2017. szept. 13. 09:38
 3/28 anonim ***** válasza:
62%
#2 Neked fogalmad sincs mi megy ott. Van egy ismerősöm aki szervez oda lányokat. Nem tudom mit szólnál hozzá ha négyen seggbe raknának. Vagy ha az lenne az ügyfél kérése, hogy hadd szarjon a szádba... De egyébként ennek ellenére sok a jelentkező. Mondjuk ha olyan a hónap, akár több millát is megkereshetsz
2017. szept. 13. 09:47
 4/28 anonim ***** válasza:
82%

2#vagyok, van némi fogalmam, mivel rendszeresen járok prostikhoz...

Akik saját lakáson vállalják, rendszerint nem futtatott ribik mint amiről te beszélsz... jártam olyan luxus kategóriásnál is, akinél az ajtónál a testőr enged be... nekik nem szarsz a szájukba... max a 2méteres albán smasszer szarik a tiedbe ha nem úgy viselkedsz ahogyan kell...

2017. szept. 13. 09:54
 5/28 anonim ***** válasza:
69%

Tedd fel ezt a kérdést magadnak mikor állsz a pirosnál a suzuki igniseddel és melletted egy 20éves csak a porsche cayennel!!!

Meglesz a válasz

2017. szept. 13. 10:06
 6/28 anonim ***** válasza:
96%

összeharapják a fogukat és kibírják, megtűrik azt az 1-2 napot, cserébe Louise Vuitton táskával mennek haza.

Vannak emberek, akiknek ez sokkal többet jelent mint a büszkeségük. Mindig is voltak ilyenek, mindig is lesznek.

2017. szept. 13. 10:08
 7/28 anonim ***** válasza:

van egy nehezebb pénzszerzési út a "rendes" munka, amihez nem árt előtte tanulni meg komolyan venni úgy az egészet, de ez se jelenthet gazdagságot lehet csak egy átlag megélhetést.

meg van egy könnyebb pénzszerzési út a könnyebb munka ahol csak tartania kell magát a vendégeknek és ha nem szórja el a pénzt, nem drogozza el jelenthet gazdagságot - ehhez meg csak gyomor kell.

Van aki a nehezebb utat válassza, van aki a könnyebbet. Nem ítélem el őket, mert veszem igénybe a szolgáltatásaikat (na nem a dubai rétegét - bár hozzátenném ilyen magas árakkal totál átlag nőket látni arra akiket idehaza lakáson 15 ezerért is megkapsz - ) de aki ezt válassza nem sajnálom. Ő élete, ő döntése.

Ha én nő lennék valószínű ezt tenném. Ismerek olyat aki nem itta el, nem drogozta el a pénzét, szakmából 6-7 év után kiszállt, van saját lakása, autója hitelek nélkül és nyitott egy kisebb üzletet is él átlag civil életet. Persze ez a ritka, sokan felélik ezt meg elherdálják és képtelenek kiszállni vagy reménykednek abban hogy egy pénzes pasi majd eltartja őket, de ahogy öregednek úgy csökken az esélye

2017. szept. 13. 10:11
 8/28 anonim ***** válasza:
Vv fannit aleskat vv veronikat ismerem...ők szeretik csinalni...de pl fanni 60ezer/ora
2017. szept. 13. 10:14
 9/28 anonim ***** válasza:
95%

8: az is balek aki ilyen nőkre kiad 60 ezreket...lakáson fogadnak náluk sokkalta különbek ennek a negyedéből.

Olyan ez mint egy energiaital. Red Bullnál is a márkanevet fizeted meg nem magát a minőséget ami benne van.

2017. szept. 13. 10:16
 10/28 anonim ***** válasza:

könnyebb nekik ezt elviselni a luxus életért, mint gyárban dolgozni éhbérért

sokan jönnek az egyetemista, meg diplomás csajokkal, szerintem értelmes lány nem választja az egyszerűbb utat, mert ez az! rövid idő alatt óriási haszon...

áruba bocsájtja a testét, elég jó pénzért nekik ez a motivációjuk: A PÉNZ!

persze nem vállalnak bármit, de a r1b4nckodást simán

2017. szept. 13. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!