Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy képesek egyes nők elvisel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek egyes nők elviselni ezt? (prostitúció)

Figyelt kérdés

Olvastam a témàban (lehet, nem kellett volna), és el nem tudom képzelni, hogy egy fiatal, értelmes nő (amennyiben van màs lehetősége is), hogy kèpes azt vàlasztani önként, hogy idegen férfiak szexuàlisan megalàzzàk, bántalmazzák, szàndèkosan fizikai fájdalmat okozzanak neki, nem ritkàn mèg nézőközönség előtt is.

(Én most konkrétan Dubai-ról olvastam, ami ott megy)

Lehet, én vagyok túlérzèkeny, de szerintem megkattannèk, ha ezt kéne elviselnem

(Voltam szexuális visszaèlés elszenvedője, lehet, azért vagyok ennyire érzèkeny, hogy olvasni se bírom)

2017. szept. 13. 09:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Több pénzt keresnek biztosan a létminimumnál de kétlem hogy pár év ilyen munka után normális (nemi)életet tudnak élni ha kiszállnak.Nem csak gyomor kell ehhez.Az emlékeiket nem tudják kitörölni.
2017. szept. 13. 10:18
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
#2 kevés lenne ahhoz egy 2 méteres albán.
2017. szept. 13. 10:24
 13/28 anonim ***** válasza:
13%

Pont ez a lényeg... neked ez egy megrázó dolog amit el se tudsz képzelni, más meg szereti csinálni és semmi megrázó nincs neki benne...

Na meg kinek mi a "rendes szexuális élet"

Én imádom ha letérdelek és a számba hugyoz egy nő... vagy ha felkapom, a térdei alatt átnyúlok átkulcsolom a kezem a tarkóján és kőkeményen seggberakom... valaki szerint ez nem "rendes szexuális élet" nekem meg ez az... és találtam olyan partnereket ehhez akik szeretik...

2017. szept. 13. 10:33
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem ítélem el őket, viszont nonszensz, hogy manapság már szinte természetes, sőt büszke rá aki csinálja. Ugyanakkor, ha belegondolsz egy átlagos munkában is sokszor gusztustalan emberek vesznek körbe, szopatnak, hülyének néznek, kizsigerelnek, olyanra kényszerítenek, amit nem akarsz csinálni ad abszurdum megaláznak mindezt esetleg átlagos bérért, de inkább éhbérért. A prosti drogos, alkoholista lesz, te agyvérzést, infarktust, rákot kapsz. Sok különbség nincs talán csak a tisztesség,de abból nem tudsz főzni.
2017. szept. 13. 10:35
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg melo van ezen kivul is, amit nem csinalnek mert hanyok tole: kukasok, allatorvos, szennyviztiszto telep..... Mindenkinek mas az ingerkuszobe.
2017. szept. 13. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Én 32 éve gürizek 2 munkahelyen, de egy nő ott összeszopja 2 nap alatt az éves keresetem 20-as IQ-val, és még orbánnak sem adózik belőlle...Meg ne sajnáljam már őket....
2017. szept. 13. 10:55
 17/28 anonim ***** válasza:
27%
Hasonló szellemi paraméterekkel lehetett volna szövőnő egy gyárban, vony konzervgyárban szalagmunkás havi 100 ezerért. Az ő döntése volt....
2017. szept. 13. 10:58
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek más az értékrendje és a "gyomra". Neked egy jelentős, értékes dolog a szex. Ezzel abszolúte nincs is semmi baj, nekem férfiként is hasonló a hozzáállásom.

De nem mindenki gondolkodik úgy, mint Te vagy én.

Most gondolj bele, hogy azok, akik midnen hétvégi buliban mással dugatják meg magukat, vagy akiknek teljesen evidens, hogy első randin már széttegyék a lábukat, szerinted ők ugyanúgy tekintenek a szexre, mint Te vagy én? Ugye, hogy nem. Innen pedig már csak egy lépés, hogy pénzt is kérjenek érte. Általában nem abból lesz prosti, aki érzékeny, érzelmes, és akinek sokat jelent a szex.

Arra pedig, hogy miért választották inkább ezt, nos, sok "érdekes" választ hallottam már:

"Nem fogok 8 órát robotolni, ha ennek a többszörösét megkereshetem egy óra alatt".

"Unom már, hogy csak TESCO felvágottat reggelizhetek, akkor már inkább szétteszem a lábam". (Igen, tényleg volt, aki ezt mondta...)

"Inkább ez, mint hogy évekig fizessem a diákhitelt."

"Nem vagyok hülye, hogy ugyanazért a pénzért egész napot dolgozzak, és ne maradjon szabadidőm."

De a "legaranyosabb" az a 8.-os kislány volt, aki a félévi bukása után kifakadt, hogy "nem érdekel, ha megbuktam, a testemből úgyis meg fogok élni".

2017. szept. 13. 11:19
 19/28 anonim ***** válasza:

#19:

a 2 2x annyi mint az 1, ha más szemszögből nézzük, tehát több...

és a nők tudod miért állnak ki az útszélére? mert vannak férfiak akik fizetnek ezért, szóval ez a dolog nem helytálló szerintem

én elítélem a prostitúciót, de amit írtál azzal nem értek egyet

2017. szept. 13. 12:33
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
#19 Mégis a férfiak fizetnek elég sokat ezért,hogy egyáltalán hozzáérjenek a nőkhöz. Vicces dolog ez,mert bár alantas munkának tűnik,a pasik mégis mindent megtesznek a szexért. Ezért is befolyásolhatóbbak. Lehet nagyobbrendűnek tartod magad,de egy férfi test sosem fog annyit hozni a konyhára mint egy nőé.
2017. szept. 13. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!