Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vannak olyan lányok akik direkt hordanak cicanadrágot?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy direkt abban járnak aztan meg ők vannak megsértődve ha megnézik őket?
2017. nov. 21. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Azért veszik fel hogy megnézzük őket. Én imádom 🤗 34F
2017. nov. 21. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert izlesficamos es feltűnési viszketeg. :D Épeszű lány/nő nadrágot vesz fel nem cicanadragot amiből kivan a segge. Előttem is állt mar a mozgó lépcsőn olyan csaj akin kb vastagabb harisnya volt, es láttam a tangajan a csipket..
2017. nov. 21. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:

hááát,van olyan aki csak véletlenül öltözik fel?

amúgy azért vszik fel,hogy megnézd őket,csak ezt nem lehet bevallani..

2017. nov. 21. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak akkor veszek fel,ha a párommal találkozom/eljön hozzánk. Ezt azért,mert ő szereti. Egyébként farmert hordok.
2017. nov. 21. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromság. Egy nő azt vesz fel amit akar, amiben jól érzi magát, tipikusan az az eset amikor azért erőszakoltak meg valakit mert így meg úgy öltözködött szóval biztos akarta
2017. nov. 21. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
A cicanadrág nem nadrág!! Vastagabb harisnyának felel meg inkàbb... igénytelen lànyokon làttam eddig ilyet az utcàn. Aki kicsit is ad magára azon még nem láttam ilyen ruhadarabot :) Hozzá teszem nem az igénytelenség hogy fel vesz valaki cicanadragot, hanem aki nem tudja viselni. Egy hosszabb tunikàval ami takarja a fenekét azzal nincs gond. De aki kis pici polóval veszi fel az borzalom.
2017. nov. 21. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Tökmindegy. Megnezitek a trogert is mert le tudjatok vetkoztetni. A burka alol is kiszagoljatok a noket. Mi lenne, ha inkabb ti turtoztetnetek végre magatok, nem nekunk kellene zsakokba jarni miattatok? Marha idegesítő, hogy egy no nemu mar szinte semmit se vehet fel anelkunl, hogy megbamuljak. Amugy a leggings egy nagyon isteni viselet. De marad pizsamanadragnak vagy farmer alatti retegnek telen a reszemrol...
2017. nov. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!