Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szeretitek a cicanadrágot?
Azért szeretjük, mert ti szeretitek.
2017. máj. 23. 15:38
Igazabol nagyon kényelmes is mintha nem lenne rajtad gatya 😄
2017. máj. 23. 15:41
Igen En is szeretem mert kenyelmes es szabadabb mozgast biztosit mint egy vastagabb nadrag!
F/41
2017. máj. 23. 15:41
Nah lanyok irjatok en is tudni akarom. Egyik ismerosom egy hazibuliban a szemem elott vetkozott le es vette at az alvos ruhajat es cicanadragban aludt 😂
2017. máj. 23. 15:52
Én személy szerint azért hordom, mert kényelmes.. És mert olyan vékony a lábam, hogy a farmer buggyosodik rajta és hülyén áll, míg a cicanadrág rásimul és jobban néz ki.
2017. máj. 23. 15:52
Én meg azért szeretem, mert jó a popsijuk a csajoknak.
26F
2017. máj. 23. 15:59
2017. máj. 23. 16:16
Én régebben sokat hordtam leggingset, főképpen azért mert nagyon kényelmes a farmert övvel kell felvennem és sokszor nagyon szorítja a hasamat, ha lazábbra teszem az övemet akkor meg perceként huzogatom a nadrágomat, sajnos ilyen az alkatom. Ha leggingset veszek fel akkor általában hosszú polóval párosítom mert engem zavar ha emiatt megnéznek, nem miattuk viselem hanem a saját kényelmem miatt. Egyébként már többen is beszóltak hogy ez nem nadrág stb.. Azóta nagyon ritkán hordok. Kár érte pedig tényleg nagyon kényelmes és nem lötyög rajtam mint sokszor a farmer és más nadrág.
2017. máj. 23. 16:16
Takarja a narancsbőrt, de a kuffert azért mutatja!
2017. máj. 23. 16:23
Én télen szoknyához hordom harisnyaként 😊 Nagyon kényelmes, és a bélelt változata még meleg is.
De szoknya, vagy minimum valami fenék alá érő ruhadarab nélkül nem mennék ki vele az utcára...
2017. máj. 23. 16:48
Kapcsolódó kérdések: