Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy azt mondják, hogy a kis pénisz is elég, míg az én lankadt farkam kicsúszik?
Egy 12-13 cm-es pénisz MEREVEN tökéletesen bemegy, maximum akkor nem ha béna a pasi...
Egy lankadt fax bármekkora, nem megy be, kicsúszik. Minek próbálkozol lankadtan betenni? Abból a nő semmit se érez...
De elmahyaráznád ennek a fizikáját, hogy miért van ez?
Amúgy azért próbálkoznék olyan 60-70% merevséggel, mert a gumitól lankadok...
A 3-as jól írja, hogy egy lankadt vagy fél lankadt leginább egyáltalán nem megy be.
Azért nem, mert puha. Nincs "hegye", nem "egyenes".
Emlékszel mikor a Harry Potter 2. részében, a Titkok kamrájában Harry-nek eltüntették a csontjait?
Ennél jobban nem tudom hogy lehet elmagyarázni röviden.
Akkor találj olyan lányt, aki kapcsolatban hajlandó tabit szedni. (Nem olyan nehéz, a nők kétharmada csinálja kb)
Nekem nincs farkam, honnan tudnám hogy miért működik így? :)
Amúgy azért mert ha merev, tehát kemény, akkor könnyen be lehet hatolni, mozgatni azt, de ha lankadt, akkor van hogy be se megy mert annyira puha, hogy ide-oda csúszkál. Mozgatni meg pláne nem lehet, mert a nő nedvessége inkább ront a helyzeten.
Azt tudom tanácsolni hogy mond meg a barátnődnek hogy szedjen fogamzásgátlót, de ha nem akar, ne eröltesd, végülis fejben dől el az egész, ha végig arra gondolsz miközben felhúzod a gumit hogy semmit se fogsz érezni, akkor persze hogy lelankad. Gondolj arra hogy a nőnek kb. ugyanolyan jó érzés (mi nem igazán érezzük a különbséget, max mi is fejben)!
Van Ulta Thin óvszer is, abban kéne hogy érezz valamit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!