Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg működik pénisz növelő szerek?
Én úgy tudom, hogy a péniszpumpa valamennyit dob, de csak ideiglenesen.
Ami tartós az az, hogy barnazsírral vastagítják, illetve hosszabbításnál van az, hogy valami izmot elvágnak, amivel vagy 2-4 centi nyerhető, de többet nem fog állni a farkad(merev, kemény lesz), nem fog felállni 90 fokban a testedre, hanem erektált állapotban lefelé fog lógni.
Annyira hatásos mintha egy teától várnád hogy lefogyj mert rá van írva hogy fogyaszt :)
Péniszpumpa meg szerintem nagyon röhejes meg rövid ideig tűnik méretesebbnek egy picivel mivel feltódul teljesen a vér...de nem maradandó
Farokgyűrű ugyanez, én ezt próbáltam. Igaz hosszra nekem eleve átlagos viszont átlagosnál vastagabb kíváncsiságból vettem ilyen gumigyűrűt. Mivel vastag eléggé jobban szorított meg kieresedett kb fájt. Hamar le is szedtem, meg mivel elszorít élvezni se tudsz igazán jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!