Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Csajom mellei, azok akár 13 centit is dobnaka szerszámon
3/10 anonim válasza:
sajnálom, hogy nekem kell ezt elmondanom, de semmi csodaszer nem létezik, amire te vágysz. Tanuld meg a nyelvedet használni.
5/10 anonim válasza:
Ha béna vagy, az az 5 cm sem ér semmit...a nőknek nem a méret az első.
6/10 anonim válasza:
szerinted ha lenne ilyen szer feltennének itt több ezer kérdést hogy mit tegyek ha kicsi a méretem?
7/10 anonim válasza:
5-ös, akkor most ezt a nőknek is magyarázd meg :D
9/10 anonim válasza:
6:
Manapság egy 13-14 cm-es vagy annál kisebb farkú férfi eláshatja magát.
És ezt nem úgy mondom, hogy ez az én véleményem, vagy bárkit bántani akarok vele, hanem hogy ez a valóság, ez a helyzet manapság. Sajnos akár tetszik, akár nem.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem kb 15cm
2017. okt. 17. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!