Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmus nincs,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmus nincs, ujjazásnál semmit nem érzek. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, hüvelyi orgazmusok soha nem volt, ha pl fotel kartámláját "meglovagolom" tehát a csiklót ingerlem, akkor el tudok menni általában.

Ha ujjazom magam semmit, de tényleg semmit nem érzek, mármint jót nem érzek.

Egyébként nagyon ritkán csinálom, kedvem sincs hozzá.

Másfél éve nem szexeltem, és lassan nem is kívánom a szexualitás semmilyen fajtáját.

Van egy pasi aki nagyon vonzó számomra, na őt kívánom, de az meg lehetetlen.

Mi a baj velem??? Mással is van ilyen gond??

2017. nov. 20. 01:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor én a ritkább csapatba tartozom, akinek van hüvelyi orgazmusa, viszont nekem csikló nem volt még soha. S most olvasom először, hogy más is van így ezzel... de szerintem jobban járok, hogy hüvelyi van, mert az intenzívebb. Tényleg ki kell tapasztalni, idő kell hozzá, sokáig egyáltalán nem volt....
2017. dec. 16. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a többi válaszoló leírásából is láthatod, mindenkinek más-más fajta ingerlés okoz örömöt, ezért csak azt tudom elmondani, hogy én hogyan szoktam csinálni, de nem biztos, hogy ez neked is "hatékony" lesz. Szóval, én elsősorban mindig a csiklómat izgatom úgy, hogy előtte nagyon-nagyon benyálazom a kezemet, mert úgy sokkal kellemesebb, először lassabban, majd nagyon gyorsan, közben bedugom a hüvelyembe az ujjamat, és gyorsan ki-be mozgatom, de ezek nagyon pici mozdulatok, csak hogy érezzem.

Hüvelyi orgazmusom még sosem volt, viszont a csikló orgazmus, amit magamnak érek el fantasztikus, nagyon jól kiismertem a testemnek ezt a működését.

Két szexuális partnerem volt eddig, de egyiküknek sem sikerült hüvelyi orgazmust elérnie nálam. Majd egyszer talán... de igazából nem bánom, mert amit magamnak csinálok, az elképesztően kielégítő.

18 éves lány vagyok.

2017. dec. 25. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!