Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolja a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a barátnőm hogy Ennyi elég?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább észreveszem hogy mikor szeretkezésre vagy hevesebb dologra kerül a sor, Barátnőm csak "hagyja magát" ezt pedig úgy értem hogy gyakorlatilag semmit nem csinál, még pózt is úgy váltunk hogy én állítom be a kezeit vagy lábait mint egy sexdoll-nak. Megkérdeztem mit gondol erről, egy nő csak Ennyit tesz együttlét alatt, hagyja magát és kész? A reakció egy nagy adag sírás volt mert nekem ez igy nem jo, meg csak neki az és hogy majd aktívabb lesz és kezdeményező (sose kezdeményez csak benyögi hogy legyen szex) de nem tesz semmit azóta sem. Félek megint megemlíteni neki, megint csak hiszti lenne, azthiszem emiatt kezdem elveszteni a szexuális vonzalmamat iránta. 20/F
2017. nov. 19. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy későn érő típus. Hány éves?
2017. nov. 19. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
18 éves, nem gondolnám hogy az, sokmindenben éretten tud gondolkozni vagy döntést hozni
2017. nov. 19. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, h nem élvezi a szexet. Lehet, h eljátsza, h van orgazmusa, de nincs. Szerintem nem jo neki a szex veled, de nem akar megbántani, és ezért azt hazudja, h jo. Valahogy ki kellene ezt hoznod belöle, h elmondja az igazságot.
2017. nov. 19. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Korábban is ilyen fadarab volt a szeretkezések során, vagy nem? Üljetek le szerintem nyugodtan, es nagyon alaposan ragjatok at a temat. Az is lehet, hogy korábban volt valami a szexuális életében ami miatt ilyen, vagy tényleg még nem vagytok egy síkon. De ez egyikőtöknek sem a hibája, csak meg kell beszélni. Lehet kicsit kinos de kérdezd meg mit nem csinálsz esetleg jol, vagy eleget, mi az ami szeret stb. Ha kritizál akkor fogadd el, és valtoztass rajta, ne veszekedj vele. Ugyan igy te is kritizalhatod ha valami nem jo. Nekem pl megmondta párom, hogy mit javítsak ha en vagyok felül tudomásul vettem es azóta mind a kettonknek jobb. Csak legyél őszinte, es probaljatok meg higgadtak maradni. :)
2017. nov. 19. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtetitek, hogy 18 évesen az emberben (akár nő, akár férfi) tombolnak a hormonok.

Egy pasinál egyszerű. Dugni akar és kész.

De egy nőnél ez globális kilengést jelent. Hangulatváltozásokat, sírást, zavartságot.

Simán lehet, hogy csóró nem akar szexelni, csak vágyik a társaságodra. Ölelésre, puszikra, csókokra. És ha ezt másképp nem, csak szex közben kapja meg, akkor azért akar veled szeretkezni, hogy érezze a testedet.

A miértjét is meg kellene kérdezni, nem csak lebacni, hogy “fadarab vagy anyukám”.

Ha már a barátnőd, akkor foglalkozz a lelkével is, ne csak a lukával...

2017. nov. 20. 01:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak ilyen lanyok/nok, akik alapbol ilyenek a szexben, de en pl akkor vagyok ilyen, amikor nem elvezem az adott emberrel a szexet, igy nem is kivanom, es nincs kedvem szexelni, es egy ido utan eljatszani sem, hogy elvezem, vagy hogy egyaltalan felizgat a dolog. Ilyen eddig 2parommal volt, a tobbinel akkor voltam kiborulva, ha mondjuk egy nap kimaradt a szex. Na de veluk jo is volt. Nem allitom, hogy biztos, hogy ez a gond, de nem kizart
2017. nov. 20. 03:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat
2017. nov. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!