Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mi a statisztika?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi a statisztika? Hányan engedték/szerettek a lányok, hogy a szájába élvezzetek?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy barátnőmmel és mesélte, hogy egy harmadik ismerős lány engedte, hogy a szájába élvezzenek, ki volt akadva milyen gusztustalan. Én csendben kortyolgattam tovább a kávémat... És kíváncsi lettem.

szóval? :)

2017. nov. 18. 21:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
6-ból 3
2017. nov. 19. 12:09
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Fiukhoz szól a kérdés de én egy lázadó vagyok úgyhogy írok 😃 Nekem minden barátnőm azt mondja gusztustalan és nem vállalná be. Nekem volt többször hogy oda élvezett a pasi régebben le is nyeltem nem zavart egyáltalán de mostmár ram jön a hányinger ha le kell nyelni. A számba élvezhet és le is nyalom róla de nem tudom lenyelni nagyon rossz ize van. Felek hogy elhányom magam amiatt inkább nem kockáztatok az még gázabb lenne.
2017. nov. 20. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!