Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mi a statisztika?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi a statisztika? Hányan engedték/szerettek a lányok, hogy a szájába élvezzetek?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy barátnőmmel és mesélte, hogy egy harmadik ismerős lány engedte, hogy a szájába élvezzenek, ki volt akadva milyen gusztustalan. Én csendben kortyolgattam tovább a kávémat... És kíváncsi lettem.

szóval? :)

2017. nov. 18. 21:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Voltam lánnyal aki kifejezetten oda kérte.

Volt aki határozottan elmondta még az elején, hogy oda soha.

Aztán volt olyan is aki kérdezte, hogy hová szeretnék elmenni.. mondtam, hogy a szádba, és benne volt.

Szóval vegyes a statisztika:)

Mondott már olyat is nekem lány, hogy ő igaz nem szereti kifejezetten ha a szájába megy, de pl szopásnál totál praktikus, szóval inkább oda menjen.

2017. nov. 18. 21:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Vágom 6 os csak azért túlzásolba nem kéne esni
2017. nov. 18. 21:43
 13/22 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki ki akarta próbálni, kipróbálta nem tetszett neki, többet nem is csinálta. Volt egy másik barátnőm ő kifejezetten imádta az izét. én azt mondanám hogy olyan 20-25%.
2017. nov. 18. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
12-es ..igazából te estél ok nélkül túlzásba!
2017. nov. 18. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:

10 ből vagy hat engedi a szájába kb 3 le is nyeli

van aki nem engedi a szájába de felnyalja rólam az anyagot

ezt annyira nem értem de mindegy

2017. nov. 18. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
12 nem tudom régebben ott volt a vallás ami az embereknek nyújtott egy másik utat hogy ne legyenek annyira rádurranva a wmberek hogyszexelni evvel avval.. hanem tudod hogy az élet véges nem tart örökké nem vagyok vallásos de hiszem hogy nem csak a szex az élet amúgy sose feküdtem le nővel biztos jó de a fontos hogy azt a szerepet éld amiben a legjobban kiteljesedsZ
2017. nov. 18. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Eddig mindegyik de nem igazán izgat inkább a partnerem reakciója a végén.

Mindig megkérdezem hogy hová szeretné és oda spritcelek.

2017. nov. 18. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Brit tudósok szerint minden 2. követeli.
2017. nov. 19. 00:50
 19/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő, akivel voltam engedte, szerette, hogy a szájába élvezzek, és le is nyelte. Talán egy volt amelyik kiköpte. Aki meg nem engedte, az nem is cumizott.
2017. nov. 19. 07:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Eddig az öszzes, pedig a 39 évem alatt volt egy -kettő. Le nem mind nyeli, de egynek sem volt baja azzal, hogy a szájába élveztem.
2017. nov. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!