Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt most miert? Nem tart mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miert? Nem tart mar vonzonak? Nemerdekelte hogy ott fekszek mellette meztelenul. 18/L

Figyelt kérdés

Ma delutan az agyon fekudtunk baratommal. O ruhaba volt. Telefonozott. En anyaszult meztelenul ott fekudtem mellette.. vartam a csodat.. de folosen.. ramnezett es telefonozott tovabb.. ennyire nemerdeklem? Megkerdeztem tole hogy hogy lesz@rta? Eddig mindig rammaszott.. nem is azt mondom hogy arra vartam mert nem.. de azert csinaljon valamit.. utanna megkerdeztem hogy vonzonak tart-e meg vagy mitortent.. azt mondta persze meg hogy nagyon szeret.. de en valahogy nem tudom feldolgozni ezt az egeszet.. miert van ez? Miert telefonozott tovabb? Mit kene tennem?

Lassan 2 eve vagyunk egyutt naratommales nagyon szeretem. O 17, en 18.

2017. nov. 17. 22:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a neten kereste, hogy hogyan lehet megtanítani valakit írni, hogy viszonozza a te tanításaidat. Ezért nem ért rád:/
2017. nov. 17. 23:09
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem kezeled állatként, az egy megoldás lehet a problémádra. Ne várd, hogy mindig ráugorjon ha meztelen vagy, ő is lehet fáradt,v agy megeshet, hogy épp nincs kedve hozzá, vagy beszélget egy baráttal és nem akarja lerázni, mert te mellé feküdtél meztelen, ha zavar, hogy épp nem ugrik rád/ akarsz valamit akkor azt kommunikáld rendesen, ne csak csöndbe várakozz, miközben túlgondolod az egészet.
2017. nov. 17. 23:25
 13/30 Ramone ***** válasza:
100%
Vegyétek már észre hogy kamu kérdés :D kisfiú írta ki :)
2017. nov. 17. 23:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyu un mar teged. Unalmas vagy na
2017. nov. 17. 23:41
 15/30 A kérdező kommentje:
Hmm.. erdekes .. 11es valaszolo.. nem kamu kerdes.. de sztem te vagy a kisfiu ha igy itelkezel..
2017. nov. 17. 23:52
 16/30 anonim ***** válasza:
45%
Nem kamu!!!!
2017. nov. 17. 23:59
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

Nem kamu. Ahhoz túl életszerű

2 év az egy kritikus ido.

Nem csak a szerelem hanem a szexuális vágy szempontjából is. Rendszeres szex mellett egy el átlagos ferfi ennyi idő után un ra egy olyan nőre, akiért nagyon oda volt (akiért nem, arra jóval hamarabb)

Ez nem jelenti azt, hogy nem fog tudni megdugni, csak egyre inkabb teherré fog válni neki. Megcsinálja majd, mert kedvel, talán szeret is. Es objektive még csinosnak is lat. De ez innen ferfi szemszögből mar kötelező kűr lesz legtöbbször, nem szabadon választott.

2017. nov. 18. 00:12
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de egy ido utan unjuk ugyanazt a not...keress masikat neked konnyebbsn megy
2017. nov. 18. 00:18
 19/30 Ramone ***** válasza:
63%

Pedig biztos vagyok benne hogy kamu... Lesz*rom mennyire életszerű csak a irásstílus.. túl sok szöveget elemeztem és ilyen téren jok a megérzéseim.

Kamus kis P*cs vagy kérdező :)

2017. nov. 18. 00:21
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

nem is azt mondom hogy arra vartam mert nem.. de azert csinaljon valamit..

Epic fail. :-D

Agyad is modell mi? Ez van ha instás szépfiúkkal kezdesz.

Ezek szerint mégse sikerült megtanítani igazán bszni.

2017. nov. 18. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!