Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miert? Nem tart mar vonzonak? Nemerdekelte hogy ott fekszek mellette meztelenul. 18/L
Ma delutan az agyon fekudtunk baratommal. O ruhaba volt. Telefonozott. En anyaszult meztelenul ott fekudtem mellette.. vartam a csodat.. de folosen.. ramnezett es telefonozott tovabb.. ennyire nemerdeklem? Megkerdeztem tole hogy hogy lesz@rta? Eddig mindig rammaszott.. nem is azt mondom hogy arra vartam mert nem.. de azert csinaljon valamit.. utanna megkerdeztem hogy vonzonak tart-e meg vagy mitortent.. azt mondta persze meg hogy nagyon szeret.. de en valahogy nem tudom feldolgozni ezt az egeszet.. miert van ez? Miert telefonozott tovabb? Mit kene tennem?
Lassan 2 eve vagyunk egyutt naratommales nagyon szeretem. O 17, en 18.
Nem kamu. Ahhoz túl életszerű
2 év az egy kritikus ido.
Nem csak a szerelem hanem a szexuális vágy szempontjából is. Rendszeres szex mellett egy el átlagos ferfi ennyi idő után un ra egy olyan nőre, akiért nagyon oda volt (akiért nem, arra jóval hamarabb)
Ez nem jelenti azt, hogy nem fog tudni megdugni, csak egyre inkabb teherré fog válni neki. Megcsinálja majd, mert kedvel, talán szeret is. Es objektive még csinosnak is lat. De ez innen ferfi szemszögből mar kötelező kűr lesz legtöbbször, nem szabadon választott.
Pedig biztos vagyok benne hogy kamu... Lesz*rom mennyire életszerű csak a irásstílus.. túl sok szöveget elemeztem és ilyen téren jok a megérzéseim.
Kamus kis P*cs vagy kérdező :)
nem is azt mondom hogy arra vartam mert nem.. de azert csinaljon valamit..
Epic fail. :-D
Agyad is modell mi? Ez van ha instás szépfiúkkal kezdesz.
Ezek szerint mégse sikerült megtanítani igazán bszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!