Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy a nők hazudnak azt illetően, hogy nem számít nekik a méret?
Miért hazudnánk ebben?
Engem jobban érdekel hogy a pasi tud és szeret-e nyalni, mert ha nem, akkor már megy a levesbe.
És jobban érdekel hogy tudja e használni a kezét, mert ha csak durván tud hozzáérni a puncimhoz, akkor is dobom.
A farkát teljes mértékben leszarom, igazából maga a farok szerintem undorító nyugalmi állapotban, állva meg azért izgató mert tudom hogy nemsokára bennem lesz. És állva is csak akkor izgató ha a páromról van szó, mert egy idegen pasinak számomra undorító a farka állva is, mert nem vagyok szerelmes belé. Ez olyan minthogy alapból nem tetszenek a szőke pasik, de ha jön egy szőke aki elnyeri a szivemet, akkor nem érdekel hogy szőke. Én a farokkal is így vagyok.
A méretproblémáitokat meg pláne nem értem, nekem volt már mindenféle méretű pasim de őszintén szólva soha a büdös életbe el se gondolkodtam azon hogy hmm vajon a 13 centis vagy a 20 centis farok fog a csúcsra juttatni? Tudjátok mért nem? Mert a G pont egészen a hüvely elején van, tehát mindenféle farokmérettel el lehet érni, ujjakkal is. Tehát nem értem mit sírtok, miért nem hisztek a nőknek ha azt mondják nem számít a méret? Miért nem fogjátok fel végre, hogy az számít, hogy fel tudtok e izgatni minket és ehhez még csak nem is kell a farkatok hiszen a legtöbben a kezükkel, nyelvükkel izgatnak és aztán rakják be a farkukat...
Komolyan felidegesítenek az ilyen férfiak, akik még csak nem is hajlandóak odafigyelni egy normális logikus válaszra, inkább azt mondják hogy álszentek vagyunk meg hazudunk hogy ne fájjon nektek. Őszintén, hol érdekel engem a ti lelki világotok? Ha nem tudtok odafigyelni egy nő őszinte válaszára, akkor ti se várjátok hogy figyeljünk a lelki világotokra. Lehet jelenteni a kérdésemet, attól még elmondom hogy tisztában legyetek vele, hogy idióták vagytok ha annak hisztek aki leírja hogy mittudomén 18-20 cm az ideális, mert ugye az az illető "nyilván" tényleg nőből van....-.-
1. Vagyok. Nem tudom miért lettem lepontozva, itt nagyon sokan szokták írni, hogy nekik 20 cm es, hogy milyen rosdz, mert a barátnőjüknek fáj.
Persze biztos van ilyen, de ahogy szerinted kérdező azok a női kommentek kamuk, hogy elismerik hogy a nagyot szeretik, úgy szerintem meg ezek.
És ezt tényleg csak azért mondom, mert nekem ez a tapasztalatom, hogy a nagy méretemet dícsérik és a kisebb exeiket szapulják.
Persze, lehet ha kicsi lenne akkor meg az ellenkezòt mondanák, de én pl. salátás nőmnek is megmondtam őszintén, hogy jobban szeretem a babát.
De hangsúllyoztam, hogy ettőlmég Őt szeretem és jó vele a szex, s a pinája sem csúnya, csupán láttam szebbet.
És látszólag nem sértődött meg, inkább értékelte az őszinteségemet.
A kicsi olyan kinai.
Mint a kinai műanyag mecsboksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!