Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy srac a hasat simogatja miközben beszél a lányhoz?
Figyelt kérdés
Egy szobában alszok egy sráccal.(22) önkéntesek vagyunk. Miközben az agyaban fekszik, en pedig a szeken ülök es beszelgetunk, gyakran felhuzza picit a pólóját es a hasat kezdi el simogatni, meg ilyen zsinordarabkat dobal hozzam. Ez vehető a szexuális vonzalma kifejezesenek, vagy miért simogatja a hasat? 😃2017. nov. 15. 22:10
1/10 anonim válasza:
Szerintem zavarban lehet, és ezt önkéntelenül csinálja. Valami olyasmi, mint a nőknél a hajcsavargatás. A zsinórdarabka-dobálás viszont teljesen érthetetlen :D
2/10 anonim válasza:
Jelzi, hogy üres a pocak és irány a konyhába szendvicset készíteni. Nem sokat tudsz a férfiakról, mi?
3/10 anonim válasza:
Megszeretne téged....du...ismerni. Meg azt a jó kis észt is szeretné kihasználni ami a te elbszott agyadban van. :)
4/10 anonim válasza:
Ezt sok pasinál észreveszem mikor zavarban van, ideges vagy udvarolni próbál.
6/10 anonim válasza:
Én faszi vagyok, de kevés ellenszenvesebb narcisztikus kakasmagatartást tudok, mint amikor egy csávó a pólója alá nyúlva kelleti magát, a hasát vagy a mellizmát simogatja, baszkurálja; szereti magát. Ez olyan, mint amikor a nő a száját nyaldossa meg a csöcsét igazgatja két marokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!