Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti miért szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért szerettek szájba élvezni?

Figyelt kérdés

Ezt egy pasi se tudja nekem normálisan elmondani, én arra tippelek, hogy azért mert akkor nem hagyja abba a csaj amit szájjal csinál, magyarul befejezi amit elkezdett. Ezt még meg is érteném, hiszen nekem se esne jól ha egy pasi nyalna aztán abbahagyná és kézzel fejezné be.

De ezen kívül van valami más oka? És ha igen azt légyszi fejtsétek ki részletesen, mert én nőként ezt nem tudom elképzelni.

#nők #ondó #férfi #sperma #szájbaélvezni
2017. nov. 14. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Én nem mondhatnám, hogy különösebben szeretem...

Sőt, eddig 10 év alatt ha 3-szor volt rá példa talán...

Nekem tökéletesen megfelel a punciban/gumiban is!

De ez kb hasonló dolog lehet szerintem, mint amikor egy bagóstól megkérdezem, hogy miért szívja...

Értelmes és megérthető magyarázattal még eddig soha senki sem tudott szolgálni.

32/F

2017. nov. 14. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
Dominancia - az én nőm, megtehetem vele. Nem fogod érteni. 😉
2017. nov. 14. 19:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem is értem, utolsó! Én azt szeretem ha egyenrangú vagyok a párommal.
2017. nov. 14. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Mert jó érzés! Látni hogy mindent megtesz nekem! Aztán ahogy nyalja, szívja az meg külön kellemes!
2017. nov. 14. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Élvezetes ahogy belelövell a szájába a spermám és nyeli.Tudom ezt sem érted.Mit értesz egyáltalán?Ha azt élveznénk hogy kerül belé egy részünk akkor a valogába is üríthetnénk.Mondjuk oda is szoktam. :)
2017. nov. 20. 13:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért szereti a férfi ,hogy a szájába élvez sőt még le is nyelik az ondóját mert akkor tudja ,hogy szeretik őt mindenével !Milyen gusztustalan mikor beleélvezel a szájába aztán kiköpné ? Az édes nedűt le kell nyelni tele van vitaminnal ! 58/ F
2017. dec. 24. 18:04
 17/17 anonim válasza:
100%

Ennek több oka is van/lehet.

Egyrészt rendkívül kívánatos, izgató az érzés, a látvány, ez mondjuk a puncira különösen igaz!

Másrészt a punci anatómiai felépítése olyan, hogy izgalmi szint hatására tágul, ami ugye adódik rugalmasságából, alkalmazkodó képességéből is. Egy idő után (és itt nem feltétlenül a korra gondolok, hanem a szexuális együttlét alatti izgalmi időre/szintre) jelentősen kitágul. Az aktus elején a behatoláskor még a férfi érzi, hogy teljes hosszában szorít a hüvely, viszont ahogy egyre jobban belemelegednek, felizgulnak, egyre nedvesebb, síkosabb a közeg, a hüvely úgy tágul vagy egyre kevésbé érezhető.

Ezzel szemben mit tud az ügyes és tehetséges nő a szájával csinálni?

Az ajkaival tökéletesen körülöleli a férfi szerszámát, eközben a nyelvével "teljesen mást tud csinálni", ennél fogva kiszámíthatatlan és váratlan helyeken érinti és izgatja a cerkát. Ennek tetejébe a Hölgy a szájával mindeközben szívni is tudja a szerszámot, ráadásul azt is különböző erővel és vákummal!! Koronaként pedig még a két kezét is tudja használni a pénisz szájából kint lévő részén!

Ha Isten adta tehetség a Hölgyemény, akkor pedig a torka is rugalmas és a pasas legnagyobb örömére mélyen a torkára is tudja venni az örömforrást! Ezt már csak azzal lehet megkoronázni, ha engedi vagy ha akkora szerencséje van a palinak, hogy a hölgy kimondottan szereti és akarja is, hogy a férfi a szájába élvezzen!!!

Ha odaadó spermarajongó nőről van szó, akkor gondolkodás nélkül, sőt, élvezettel le is nyeli, ami a torkába, szájába, szájára, arcára került, netán még játszik is kicsit vele. Ez a látvány és érzés a férfiak 95%-át megfogalmazhatatlanul izgatja és újabb tettre készteti!

Nem feltétlenül értek egyet a dominanciával, bár az is biztosan benne van, de az így meg- és átélt élmény, érzés semmi mással nem pótolható!

Fenti szösszenetemmel természetesen nem csökkentem a punci élvezeti és vizuális értékét, sőt!!! Egy borotvált, telt, húsos, homlokos, zárt puncinál nem létezik szebb látvány e planétán! Illetve mégis, kettő!!!

Na, ezért (is) kellene Uraim, több tisztelettel beszélni a nőkről!!!

2020. jan. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!