Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tudták, hogy ők is el tudnak élvezni zuhanyfej segítségével?
én is sültem már el zuhanyfej segítségével, persze ahogy mondod csak néha megy, főleg ha teljesen be vagy indulva.
Zuhanyfejtől függ, az jó módszer, hogy alulról megy a sugár, én nekem úgy sikerült már többször is, hogy átváltottam a sugarat egy vékonyabb, erősebb sugárra és oldalról irányítottam a farkamra és eltaláltam egy olyan pontot hogy ahogy oldalra lökte a farkamat, az csinált egy kis kört magától a lökés hatására és visszament a vízsugárba és így ment körbe körbe, mint a helikopter, amiatt fél másodpercenként kapott egy erős vízsugarat ami kicsit vissza is húzta a bőrt és lökött egyet a farkamon ami tök jól esett és így egy idő után elsültem.
Jó érzés, de ritkán sikerült, plusz máshol lakok és azóta már nincs ilyen zuhanyfejünk (a vízsugár sem olyan erős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!