Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti miért szerettek szájba élvezni?
Figyelt kérdés
Ezt egy pasi se tudja nekem normálisan elmondani, én arra tippelek, hogy azért mert akkor nem hagyja abba a csaj amit szájjal csinál, magyarul befejezi amit elkezdett. Ezt még meg is érteném, hiszen nekem se esne jól ha egy pasi nyalna aztán abbahagyná és kézzel fejezné be.
De ezen kívül van valami más oka? És ha igen azt légyszi fejtsétek ki részletesen, mert én nőként ezt nem tudom elképzelni.
2017. nov. 14. 17:59
1/17 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad a kérdésed
Mert a legtöbb pasi pont ezért szereti
2/17 anonim válasza:
Mert nagyon jó érzés szó szerint "táplálni" a szenvedélyt, ha partner nő is élvezi, szereti ezt.
3/17 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: Ezt nem értem, mire gondolsz?
2017. nov. 14. 18:11
4/17 anonim válasza:
egyrészt magad is megválaszoltad, másrészt viszont... van benne valami meg,agyarázhatatlan is
5/17 anonim válasza:
A "szájjal csinálást" nem annyira szeretem, de szájba elmenni meg igen. Nehéz megmagyarázni, és csak addig szoktam kívánni ameddig el nem megyek, utána sokszor kicsit szégyellem is magam miatta.
6/17 anonim válasza:
Azért, mert megtehetem és a párom megengedi. Továbbá, állítása szerint, izgatja az ondóm íze és a látványom, miközben, elélvezek a szájában.
7/17 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik most se kapok olyan választ amivel okosabb lennék...
2017. nov. 14. 18:26
8/17 anonim válasza:
Sokaknál ez egyfajta dominancia kifejeződése. Hogy beléd kerül valami, ami bennem volt. A tested befogadja az én egy részemet.
9/17 A kérdező kommentje:
Na ezt végre értem. Bár szerintem baromság, de máshogy vagytok összerakva úgyhogy elfogadom
2017. nov. 14. 18:48
10/17 anonim válasza:
Hogy olyankor nem beszél, nem nyög, csak csendben van és szenvedélyesen nyeli ami belőlem kijön, nekem meg ez hátborzongatóan jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!