Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen nő aki nem komoly kapcsolatot akar csak jólérezni magát?
Figyelt kérdés
18-30 év közötti lányok/nők! Van köztetek olyan aki csak szexet akar,nem kapcsolatot meg kötöttséget,csak egy jót szexelni? 35F2017. nov. 14. 13:39
11/21 A kérdező kommentje:
De ezt mondom itt vagyok sportos állítólag helyes normális pasi de ilyen nőt nem találni. Mindenki már családot meg gyereket akar.... ez meg még nekem nem megy
2017. nov. 14. 16:01
12/21 anonim válasza:
És mi a probléma azzal, ha már családot meg gyereket akar? Te meg nem akarsz, és kész. Attól még dugni lehet velük.
14/21 anonim válasza:
Bbelenyomok egy random szemetet a kukäból ha lätlak
16/21 anonim válasza:
De geczi nagy tiszteletlenség fiatalabb csajokra hajtani
17/21 anonim válasza:
Szűz vagyok szamomra a szex az a dolog amit egy 2évtizede megfosztottak tőlem nem sertegetni akarok de teli vagyok haraggal én nem kurogatok milfeket mindegy lépek
18/21 A kérdező kommentje:
Jobb is
2017. nov. 15. 12:35
19/21 A kérdező kommentje:
Na csajok? Valaki privi?
2017. nov. 16. 07:00
20/21 anonim válasza:
"Na csajok? Valaki privi?"
Valahol éreztem, hogy csak erre megy ki az egész. Kérdező, ne itt reklámozd, hogy 35 évesen nem találsz dugópajtit, tartós kapcsolatra meg alkalmatlan vagy. Vannak erre szakosodott oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!