Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves (és a körüli) lányok! Lefeküdnétek egy 29 éves férfival? Akár komoly kapcsolat is mehetne?
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 14:53
2/20 anonim válasza:
Én 38 vagyok és velem is lefekszenek, akkor egy 29-el miért ne? Mondjuk , azért ki kell valahogy nézned hozzá és fiatalosnak kell lenned és akkor simán beadják a derekukat maguktól is még kérni se kell :)
3/20 anonim válasza:
ahha, de nem veled, mert k va gáz, hogy a neten hirdeted magad....
6/20 anonim válasza:
Közel 30 évesen könnyedén felpróbáltam a 14-15 éves lányokat is a településen. El sem hinnéd, ha azt mondanám, hogy szinte ők szedtek fel engem :D
7/20 anonim válasza:
6# azért 30 évesen 14-15 éves kislányokkal leállni k va szánalmas :D
8/20 anonim válasza:
Nekem nem fér bele, nem vonzódom az idősebbekhez, olyan 20-21 éveseket még megnézek, de nekem alapvetően a saját korosztályom tetszik, azaz a 18-9 évesek. Gondolkodásban, értékrendben is közelebb állnak hozzám, illetve a barátom és köztem is csak pár hónap eltérés van.
10/20 anonim válasza:
Én 20 vagyok, de a szex és a komoly kapcsolat se menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!