Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már így ti is?
Megismerkedtem egy helyes lánnyal. Minden téren nagyon megfogott, külsőre tündér, erre mikor kicsit intimebb témák is szóba kerültek közöttünk, előjöttek a perverz vágyai... Konkrétan azt kérte, hogy szex közben ütlegeljem, pofozzam, köpjem le, harapjam a seggét, stb meg hogy a végén pisáljam is le...
Hát mondom ez már azért durva.. lehet én vagyok nagyon földhöz ragadt mimóza, de komolyan ma már a legtöbb lány ilyen kiélt, hogy csak az ilyen beteg perverz dolgok tudják lázba hozni? 22/F
Azért elég beteg világban élünk, mert már nem is ez volt nekem az első, akitől így kiakadtam.
"Én mindig tudtam, hogy a nők sokkal perverzebbek, csak jól tudják titkolni.." - ez picit felületes állítás.
Vannak perverz nők és nem perverz nők. Hogy a férfiakhoz képest a női perverzitás milyen (nagyobb-kisebb,stb.), arról nem szólnak tudományos felmérések - vagy ha tud valaki ilyenről, kérem ossza meg az infókat.
a lepisilésen kívül nekem mindegyik bejön. sőt, sokkal extrémebb módokon is tudnám kínozni, már ha azt szeretné... mellbimbócsipeszek, bondage, bezárás, megalázás, fenekelés pálcával, stb...
én meg pont ilyen csajt keresek.
attól h teneked ez nem jön be még ne általánosítgass. beszéljétek meg a dolgot, ha ebben nem tudtok kompromisszumot kötni, ráadásul te ilyen középkori mentalitással állsz hozzá, akkor jobb ha, új partner után néztek. egy csomó férfi pont ilyen csajt keres de csak prűdeket talál.
"Az ilyen lány belül egy perverz beteg állat és az a baj, hogy kivülről tök normálisnak néz ki, csak akkor tudod meg, ha jobban megismered."
Az meg a te szegényes agyi berendezésedről árulkodik hogy ezt betegségnek titulálod. Ez egy alternatív szexuális viselkedésforma, és ameddig el tud élvezni mástól is, nem számít betegségnek..
És különben is, kívülről hogy kéne látszódnia? Írja ki magára v vegyen fel nyakörvet, v latex ruhában járkáljon? Szerinted mondjuk egy munkahelyen miféle hátrányos megkülönböztetést szenvedne el, akár csak amiatt ha valami közösségi portálon v társkeresőn kiírná a preferenciáit? Merthogy sajnos nem csak te vagy prűd, hanem az emberek nagyrésze az, és hozzád hasonlóan szeretnek sztereotipizálni, meg gyűlölködni!
Meg különben is, akkor meg pampoghatnál h amit a 4 fal között csinál azt miért hozza a tudtodra.
Te sem hozod nyilvánosságra a (privát) böngészési előzményeidet... 10000% h találnánk közte olyat ami miatt kínos helyzetbe kerülnél!
Fogadd el, hogy a külső általában nagyon nem árulkodik a lelki dolgokról...
Lassmich Ruhe
Köszönöm a NŐK nevében.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!