Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már így ti is?
Megismerkedtem egy helyes lánnyal. Minden téren nagyon megfogott, külsőre tündér, erre mikor kicsit intimebb témák is szóba kerültek közöttünk, előjöttek a perverz vágyai... Konkrétan azt kérte, hogy szex közben ütlegeljem, pofozzam, köpjem le, harapjam a seggét, stb meg hogy a végén pisáljam is le...
Hát mondom ez már azért durva.. lehet én vagyok nagyon földhöz ragadt mimóza, de komolyan ma már a legtöbb lány ilyen kiélt, hogy csak az ilyen beteg perverz dolgok tudják lázba hozni? 22/F
Azért elég beteg világban élünk, mert már nem is ez volt nekem az első, akitől így kiakadtam.
Ez nem kiéltség. Szimplán ezt szereti. Semmi beteges nincs benne, ha egymás közt vagytok.
Ha te nem élvezed, ne csináld.
Sokan elutasítjk, vannak akik vágynak rá, de nem merik se kérni se megvalósítani, és vannak akik felvállalják, mert szeretnék magukat is legjobban érezni szex közben.
Miért, tr nem mondod el a vgyaidat? Illetve nem várod el. A partneredtől, hogy elmondja, tudd mit szeretne ő átélni?
Legjobb az elején tisztázni ilyeneket, hogy később ne legyen belőle csalódás.
Ez a típus a kedvencem: szolidnak néz ki, de amikor becsukódik az ajtó, akkor átmegy féktelen szukába.
Amiket felsoroltál, azok nekem mind bejönnek, szóval ha te ezektől visszahőkölnél, akkor bemutathatnál a Kisasszonynak... :)
Én egyébként nem tartom kiéltségnek.
"Én mindig tudtam, hogy a nők sokkal perverzebbek, csak jól tudják titkolni... Egy nő akár szamárral, lóval, vagy bármivel is tudja csinálni, ha úgy van kedve. Egy férfiról ezt már kevésbé lehet elmondani."
Azért ez nagyon erős, és nem is feltétlen igaz sztereotípia. Amelyik meg lóval, szamárral csinálja, az nem nő, hanem egy állat, kéretik a nőket nem összekeverni az ilyen teremtményekkel.
38F
Nekem bejönne.
Amúgy szinte mindenkinek vannak extrém vágyai, csak sokan nem merik felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!