Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most annyira kívánom a szexet, hogy szinte fáj. Ti is voltatok már így? F/28
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 08:20
3/7 anonim válasza:
Voltam, de nekem utána fájt, haza jött a férj.
6/7 anonim válasza:
Most is ez van.. Szakítás után vagyok, és rá tudnám vetni magam bármelyik pasira :l 21/L
7/7 anonim válasza:
#6: Majd írd már ide a nap végére hány privátot kapsz plz! XD Én olyan 50 levélre tippelek xD
Amúgy szintén, kb. 3.5 hónapos szakítás után, ráadásul én elbaltázott fajta vagyok, szeretek szeretkezni (ne keverjük össze a gyors szex-el) és ahhoz meg kellenek a (mélyebb) érzelmek. Profihoz meg nem megyek, mert nem éreznék iránta semmit. :)
'Rábattam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!