Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen karakterü nőket szeretnétek leginkább. Most távol álljon tőletek a szerelem, testi vágyak szerint mi lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű, formás, feszes jó melleket csinálnak plasztikailag. Ánèlkül nem is lehet igazá jó melle egy nőnek. A feneke sem árt ha szilikonos mert atzól is csak igazán feszessè, profi módon formássá válhat. Láttam olyat, tetszett. A műhaj az fura, de nem gond ha valakinek az van. Az id elég drága, de legalábbvvan látszata , szèpsége. Az ilyet igazán jó nőnek tartom. De rengetek fantasztikus feneket láttam már, szlikon nélkülit. Oda nem előfeltétel. De mellekben már csak úgy lehet dögös. Nektek mi tetszik igazán?2017. nov. 12. 22:31
1/10 anonim válasza:
szeretem a kis melleket amik feszesek es foleg a fiatalabbakat szeretem 16-20 eves korosztaly es szep arc a mindenem 22/F
2/10 anonim válasza:
Nekem a természetes jobban tetszik a szilikon nagyon meglatszik
3/10 A kérdező kommentje:
Jó az a szilikon. Csak az ilyen nők a velejéig romlottak. Sajnos náluk tipikusan igaz, hogy a pènz a lènyeg. Képesek azok öregekkel is összeállni, ha szolgálják a jólétüket és eltartják őket. De felelősséget nem vállalnak, sok jókèpü fiatalt semmibe néznek. Egyszer volt egy próbálkozó, de az adataimat akarta elhalászni de a sajátját nem akarta megadni. Frusztrált, velejéig romlott Érdi lakos volt. Egy 25 èves lány. Teljesen mindenhol szilikonnal. Műszájjal , műhajjal. Azt írta, olyan feneke van, hogy szarosan is neghágnám. De az volt a durva , higy sokszor nem emlékezett mit írt egy adott megszólalása elött. Betegagyu volt, azèrt nem tudtam boldog lenni vele. Önző kis mocsok
2017. nov. 12. 22:44
4/10 anonim válasza:
Nekem inkább a természetes kisebb mellek jönnek be popsi formás feszes
5/10 anonim válasza:
"De mellekben már csak úgy lehet dögös."
Akkor meg ne sajnáld a pénzt a szilikon mellekre.
6/10 anonim válasza:
Azt hiszem mi könnyen meg tudnánk osztozni a világ nőin :)
7/10 anonim válasza:
A plasztikai műtétekért tudtommal nem lehet fiatalsággal és jóképűséggel fizetni.
8/10 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz bugyuta? Mit keresel itt?
2017. nov. 13. 09:44
9/10 anonim válasza:
Arról, - ha tényleg nem értenéd, - hogy "jóképű fiatal" nem igen fogja finanszírozni a plasztikai műtéteiket.
10/10 A kérdező kommentje:
De nem ez a lényeg a dologban.
2017. nov. 14. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!