Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátnőm volt barátjával. Hogy mondjam el neki?
Ők majdnem egy éve szakítottak. A fiú is nagyon jó barátom, valójában mind egy társaságba járunk: a barátnőm, a fiú, én és még egy pár ember. A fiúval mindent megbeszélünk, én vigasztaltam a szakításkor, és amikor magába zárkozott a helyzet miatt, csak velem volt hajlandó beszélgetni. A barátnőmmel barátok maradtak a fájdalmas helyzet ellenére.
Együtt szilvesztereztünk. Egy játék keretében meg kellett csókolnunk egymást, és ami azt illeti nagyon élveztem. Később kettesben maradtunk a szobában, ahol a csomagok voltak, és megint megcsókolt. Azután nem beszéltünk a helyzetről.
Tegnap egy házibuliban viszont újra egymásba kabajodtunk. Kicsit sokat ittunk, és hát megtörtént.
Azt hiszem beleszerettem. Vajon én jelentek neki valamit? Vagy csak arra voltam jó, hogy felejtsen? Elmondjam a barátnőmnek?
Ha ilyen közel álltatok végig egymáshoz 1 éve is...akkor nem hiszem, hogy csak arra kellettél....
Először is tisztázd vele a dolgot. És ezután mérlegelj h mi legye a barátnőddel. Nyilván ha megpróbáltok valami kapcsolatfélét, akkor el kell mondanod a barátnődnek és szerintem ő is megértőbb lenne... az érzéseket nem irányíthatjuk.... Viszont ha csak egy szexről beszélünk, akkor az marad a bnődben , hogy összefeküdtél az exével...
sehogy,ne mond el
bár nem miattad mentek szét és eltelt egy év is azóta
ezt te érzed,hogy mit jelentesz neki
Ilyenre is csak a nők képesek....
Legjobb barátból jobb esetben csak egy van. És hát szakítás ide vagy oda, ilyet nem illik tenni.
Semmi köze senkinek ahhoz,hogy mit tettél.Független s szabad ember már egy éve a srác.Akkor?
A múlt az múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!