Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a legjobb barátnőm volt barátjával. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Ők majdnem egy éve szakítottak. A fiú is nagyon jó barátom, valójában mind egy társaságba járunk: a barátnőm, a fiú, én és még egy pár ember. A fiúval mindent megbeszélünk, én vigasztaltam a szakításkor, és amikor magába zárkozott a helyzet miatt, csak velem volt hajlandó beszélgetni. A barátnőmmel barátok maradtak a fájdalmas helyzet ellenére.

Együtt szilvesztereztünk. Egy játék keretében meg kellett csókolnunk egymást, és ami azt illeti nagyon élveztem. Később kettesben maradtunk a szobában, ahol a csomagok voltak, és megint megcsókolt. Azután nem beszéltünk a helyzetről.

Tegnap egy házibuliban viszont újra egymásba kabajodtunk. Kicsit sokat ittunk, és hát megtörtént.

Azt hiszem beleszerettem. Vajon én jelentek neki valamit? Vagy csak arra voltam jó, hogy felejtsen? Elmondjam a barátnőmnek?

2016. febr. 14. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
MIért is kellene erről beszámolnod?
2016. febr. 14. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Minek mondanád el? Ha szakítottak, miért érdekelné, és ha érdekli, miért szakítottak? Álszent dolog lenne, ha emiatt bármi baja lenne veled szerintem. Megvolt, jó volt, ha akarjátok, legyen folytatása is. Kár ezt ennyire felfújni sztem :)
2016. febr. 14. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha ilyen közel álltatok végig egymáshoz 1 éve is...akkor nem hiszem, hogy csak arra kellettél....

Először is tisztázd vele a dolgot. És ezután mérlegelj h mi legye a barátnőddel. Nyilván ha megpróbáltok valami kapcsolatfélét, akkor el kell mondanod a barátnődnek és szerintem ő is megértőbb lenne... az érzéseket nem irányíthatjuk.... Viszont ha csak egy szexről beszélünk, akkor az marad a bnődben , hogy összefeküdtél az exével...

2016. febr. 14. 13:24
 4/12 RRR ***** válasza:

sehogy,ne mond el

bár nem miattad mentek szét és eltelt egy év is azóta

ezt te érzed,hogy mit jelentesz neki

2016. febr. 14. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Ilyenre is csak a nők képesek....

Legjobb barátból jobb esetben csak egy van. És hát szakítás ide vagy oda, ilyet nem illik tenni.

2016. febr. 14. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
szép kis legjobb barátnő vagy.. fordított esetben neked hogy esne ??
2016. febr. 14. 13:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Hisztiztek itt és álszenteskedtek... :D Ha szakítottak ki a frászt érdekel? Jó hogy szakítás után le nem lövitek a pasit, nehogy mással is legyen véletlenül.
2016. febr. 14. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Hívd el magadhoz a barátnődet és sz.e.x.e.l.j.e.t.e.k. előtte a konyha asztalon,lehet felfogja!!!!
2016. febr. 14. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ jobban teljesítettél-e mint az exnője. Mert ha igen, akkor nyert ügyed van. Pl. lenyelted a végén?
2016. febr. 14. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Semmi köze senkinek ahhoz,hogy mit tettél.Független s szabad ember már egy éve a srác.Akkor?

A múlt az múlt.

2016. febr. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!