Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátnőm volt barátjával. Hogy mondjam el neki?
Ők majdnem egy éve szakítottak. A fiú is nagyon jó barátom, valójában mind egy társaságba járunk: a barátnőm, a fiú, én és még egy pár ember. A fiúval mindent megbeszélünk, én vigasztaltam a szakításkor, és amikor magába zárkozott a helyzet miatt, csak velem volt hajlandó beszélgetni. A barátnőmmel barátok maradtak a fájdalmas helyzet ellenére.
Együtt szilvesztereztünk. Egy játék keretében meg kellett csókolnunk egymást, és ami azt illeti nagyon élveztem. Később kettesben maradtunk a szobában, ahol a csomagok voltak, és megint megcsókolt. Azután nem beszéltünk a helyzetről.
Tegnap egy házibuliban viszont újra egymásba kabajodtunk. Kicsit sokat ittunk, és hát megtörtént.
Azt hiszem beleszerettem. Vajon én jelentek neki valamit? Vagy csak arra voltam jó, hogy felejtsen? Elmondjam a barátnőmnek?
Édes jó istenkém! Mennyi ész! És mind másé...
Mi az, hogy ne járjon vele, mert a barátnőjének megvolt? Ennyi erővel senki nem járjon senkivel, aki valakinek már megvolt.
Itt a kulcsszó a VOLT! Tökmindegy, hogy egy hete, vagy egy éve. A lényeg az, hogy volt.
Más dolog, hogy elképzelhető, hogy a fiú csak játszmázik veled, kérdező, és valójában a barátnődnek akarja megmutatni, hogy nélküle is boldogul.
Megint más dolog, hogy ha a barátnőd megtudja a dolgot, lehet, hogy majd be akarja előtted feketíteni a fiút. (Mert ilyenek a legjobb barátnők, csak mondom.)
Mindazonáltal nyugodtan vágj bele. Ez nem futóverseny, hogy aki először ér célba, az viszi a pálmát. Itt folyamatos megmérettetés van, és nem a gyorsaságon, hanem az alkalmasságon múlik minden.
Azért, mert az exe, nehogy már hozzá se lehessen érni az engedélye nélkül.
Semmilyen köze hozzá, külön van, szabadok vagytok mindketten. Egyáltalán nincs mit megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!