Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak Magyarországon olyan emberek, akik igazi daddyk?
Nagyon izgat az apuci téma, de eddig csak megjátszós s**fejekkel találkoztam. Van olyan, aki igazából daddy, és nem csak megjátssza? Aki nem erőszakos és nem aláz meg? Vagy mondjak le erről?
/nem kérek privátot ötven-hatvan éves férfiaktól!!/
daddi? :D daddy vagy apuci, nem daddi... És talán ha utánanéznétek a fogalomnak, nem lennének ilyen kérdéseitek felém. Ez nem egy kortól függő dolog, csak egy szerepjáték. A daddy az a pasi, aki irányít, büntet, jutalmat, de csak bizonyos kereteken belül. Ágyon kívül pedig a lány az ő kis hercegnője, akit megvéd mindentől és gondoskodik róla (persze nem úgy, mint egy óvodásról, és nem is úgy, mint egy támogatói kapcsolatban).
Megeshet hogy ilyesmi vagyok. Eddig nem igazan gondoltam bele, csak ahogy így olvasgattam a kérdésed miatt, elgondolkodtam hogy van rá esély:D
21f
7/24-ben akarod ezt, vagy csak randik alkalmával?
Kapcsolatban szerintem nem működne, szeretői kapcsolatban jó lehet.
Viszont a hozzád illő korosztályban kevés az olyan, aki tudja, hogy sokkal több mindent meg lehet tenni a lányokkal, mint amit elképzelt, de azért nem mindent.
ÉS van elég türelme, hogy kezelni tudjon akkor is, ha hisztis kicsi lány vagy. Mert ez elő szokott fordulni, ugye?
Utolsó előtti, írj, ha gondolod.
És utolsó: igen.
Előző!
Hogy megy ez a táv-DD/lg? Miket csináltok?
Kérdező!
Azt nem tudom, hogy "igazi" daddy vagyok-e, de vonz a dolog nagyon, s némi gyakorlatom is van benne.
Én jobb szeretem gyakorlatban, nem táv módon, de olyan is volt már. Egyébként 10.
Utolsó, a némi gyakorlat mit takar?
Kérdező!
És mit csinál egy 10 éves lg?
Azért is érdekel a táv-DDlg, mert kíváncsi vagyok, mi vonzó abban - számomra a virtuális dolgok picit furcsák, de én még a múlt évezredben nőttem fel. :)
(#17 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!