Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szüzességemet letagadva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szüzességemet letagadva elmegyek egy olyan prostihoz, aki azt kizáró okként sorolja fel a RL-os adatlapján, akkor mit csinálhat velem?

Figyelt kérdés
De ezt komolyan nem értem. Korrekt stílusban lebeszélem vele az időpontot, viszek magammal gumit és anélkül, hogy bármit is ejtenék a szüzességemről elmennék hozzá és maximum az első aktusnál égnék be azzal, hogy már az orálnál eldurranok 3-5 másodperc alatt. Vagy ha szerencsém van, akkor bírom pár percig kis szüneteket tartva (amíg "újra összeszedem magam") és hivatkozok arra, hogy régen volt már barátnőm és kiestem a "rutinból". De egy prosti mégis mit csinálhat, ha rájön, hogy kamuztam? Előhívja a szekrényben megbújó stricijét és tönkreveri a koponyámat vagy bosszúból bedobja a ruháimat a kandallóba és pucéron megszégyenülve kell hazamennem? Esküszöm nem tudom elképzelni, hogy egy r**i, hogyan tudna engem ezért felelősségre vonni? Azt mellékesen megjegyzem, hogy a mai napig egy megfejtetlen tudományos kérdésnek számít számomra, hogy hivatásos ri***cok - akik mindenféle szőrös/izzadt/löttyedt f***t befogadnak és benne vannak mindenféle aberrált dologban - miért irtóznak a főleg filigrán, alacsony, de igényes és ápolt fiatal huszonéves srácokat kitevő szűz pasiktól. Mert tényleg igaz, hogy a szűz pasik döntő többségét a huszonéves alacsony, vékony (esetleg kisfarkú), de igényes és introvertált egyetemisták teszik ki, akik a légynek sem ártanának.

2017. nov. 12. 21:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

Leüt és levonszol a pincébe a többi ilyen fiúhoz ahol magadhoz térve csak egy üzenet fogad a falon:

"Amíg el nem veszted a szüzességed, innen nem jössz ki!"

2017. nov. 13. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!