Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ideje már gondolkozok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje már gondolkozok ezen. Szóval szerintetek mennyire bánnám meg ha egy alkalmi szex során veszíteném el a szüzességemet?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éves leszek és igazából vágyok a szexre de eddig vártam. Vártam mert úgy gondoltam majd lesz egy olyan kapcsolatom ami erre megérik és eljön neki közben az ideje. De nos ez annyira nem jött össze. Tehát mit gondoltok? Valakinek van ilyen tapasztalata?

(L.)

2017. nov. 12. 00:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Mindjárt ajánlkoznak is majd páran :D
2017. nov. 12. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez normális.Tedd meg.
2017. nov. 12. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Akkor bánod meg ha tapasztalatlannal teszed.
2017. nov. 12. 00:18
 4/14 RRR ***** válasza:
87%

valami vonzalom és kedvesség legyen és ne egy ismeretlen legyen,aki csak egy menetre vágyik bárkivel

elsőnél figyelni kell rád és türelmesnek is kell lenni

..

2017. nov. 12. 00:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy privátokat kapjak. Örülnék ha rendes válaszokat olvashatnék a kommentek között saját tapasztalatokról ezzel kapcsolatban.:)
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tanácsokat :)
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szüzesség elvesztesztése semmi extra dolgot nem ad. Nem leszel más ember mint aki vagy, nem leszel rutinosabb az àgyban és még az sem biztos, hogy nem fog fájni a kövi szex úgy mintha megint elvesgtenéd.

Én értem hogy ez képletesen egy mérföldkő lenne... de gyakoratlban nem az.

2017. nov. 12. 00:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap volt így egy hasonló kérdés, kb. ugyanazt tudom itt is mondani:

Ne csináld! Az alkalmi szex csak olyanoknak jó, akik "máshogy vannak bekötve". Értsd úgy, hogy nem lelkiznek, meg se fordul az a fejükben, mint neked! Te kapcsolatban szeretted volna/szeretnéd elveszíteni, ergo az érzések is játszanak, pláne, hogy bizonytalan vagy (ha nem az lennél, akkor nem itt kérdeznéd meg, hanem valami idegennel hancúroznál épp).

Szerintem ne az alapján dönts, hogy xy-nak (tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar..) bejött, mert mások vagyunk, ami neki bejött, arra Te rá is mehetsz lelkileg!

Aztán belegondoltál már, hogy mi lenne utána? 1 alkalom és annyi? Mert még ha nem is okoz lelki sérülést, és "rákapsz", akkor mi lesz? Mármint összejársz majd az illetővel vagy keresel újabb partnert? A szex nem olyan dolog, hogy 1x megvolt, aztán "letudtam". Szóval, ha csak a vágy miatt csinálod, akkor arra ott a kezed is... Másrészt: az első szex általában fáj, belegondoltál már abba, hogy egy srác, akinek csak szexre kellesz, mennyire fog vigyázni rád?

Lényegében ez egy összetett dolog, de én azt tanácsolom, hogy várj vele, fiatal vagy még!

2017. nov. 12. 00:27
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Hasonló a helyzetem. :) Én egy barátommal akartam elvesziteni de nem tettem meg. Lehetnek kovetkezmenyei. Akar lelki akar testi. Betegseg vagy akar bele szeretsz de ő nem beled stb. Szerintem akkor vallald csak be ha nem ketelkedsz benne es biztosan akarod :)

18L

2017. nov. 12. 02:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Várjál még, ha nem is az igazira, de legyen szerelem, pillangók, stb.,...!

41f.

2017. nov. 12. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!