Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem rég vesztettem el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rég vesztettem el a szüzességemet és nem véreztem. Nagy baj ez?

Figyelt kérdés
A barátom is csodálkozott, de tudta, hogy szűz voltam, ezért nem kételkedett bennem.
2017. okt. 14. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Van ilyen. Nem mindenki vérzik.
2017. okt. 14. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én sem véreztem.
2017. okt. 14. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha rendesen fel voltál izgatva és ellazultál, akkor fájnia sem kellett annyira, meg vérezni is csak alig, vagy egyáltalán nem. Mindenki más, van aki abszolút nem is vérzik. Ritka eset, de olyan is akadt, akinek visszanőtt a szűzhártyája. Ezek egyéni dolgok, nincs két ugyanolyan ember.

De ha ennyire hiányzik a vérzés, ülj bele egy kaktuszba... elmúlik az aggodalmad. :D (Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni!)

2017. okt. 14. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem véreztem. Bár én ennek nagyon nagyon örültem :)
2017. okt. 14. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is megörültem elsőnek aztán, amikor utána néztem azt írták, hogy halált is okoz, de manapság, amiket kiírnak nem mindig igaz, ezért inkább rákérdeztem:)
2017. okt. 14. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Halált? 😨😨😨 Eléggé eltúlozhatták a cikket 😮
2017. okt. 14. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is túlzásnak gondoltam, ezért inkább rákérdeztem így bisztonságosabbnak érzem:)
2017. okt. 14. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En se vereztem az elsonel, meg elek:) Nem szabad mindent elhinni amit írnak..
2017. okt. 14. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

A szűzhártya egy nagyon rugalmas anyag, nem biztos hogy elsőre átszakad.

Mi a barátommal 1 hónapja dugtunk már mikor véreztem, akkor szakadt át konkrétan. :D

Nem volt valami nagy farka, ezért lehetett így.

2017. okt. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!