Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idősebb nők! (30 körüli,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb nők! (30 körüli, vagy afelett pár évvel) nektek bejönnek a fiatalabb fiúk? (kb 22-23 évesek)

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista vagyok,s nagyon sok idősebb nőt látok a csoporttársaimmal flörtölni (kb olyan 30 év körüliek)

Nekem is volt már dolgom majdnem 30 éves nővel.

DE nem értem,azt hittem,hogy az érettebb nőknek már idősebb munkahellyel,saját lakhatással rendelkező férfi kell,de nem ezt látom.

MI lehet olyan vonzó nekik?Talán külső hogy sportosabbak,s jobban néz ki vagy mi?

Légyszi korotokat nemeteket írjátok ki!

2017. nov. 12. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

22-23 évesen,neked az idősebb az olyan 40 körüli generáció.

30 körüli az majdnem veled egyidős.

2017. nov. 12. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

34 éves nő vagyok, és nem feltétlen a fiatal kuki vonz.

Hogy kivel jövök össze, az nem a kortól függ, hanem attól, hogy van-e benne valami plusz. Egy kis férfiasság, egy kis gyengédség, udvariasság, sok humor, játékosság, életszeretet, bolondság.

Ha valaki egy unalmas okostojás, vagy neveletlen bunkó, az alapból kiesett.

Jelenleg is egy 22 éves egyetemistával kavargatok..

2017. nov. 13. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Ízlés kérdése, én kezdenék fiatalabb sráccal. 28N
2017. nov. 13. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Még két évem van hátra a "fiatalságomból", kezdjek félni?

Egyébként nem biztos, hogy kezdenék "fiatal" pasival. Nyilván személyiségfüggő is, meg mennyire érett gondolkodású, de mit kezdjek egy "Heti 7 nap bulizok, a vizsgaidőszakban meg sírok" egyetemistával? Leginkább semmit.

Ha mondjuk a heti buliknál tovább lát és nem azaz életcélja, hogy minden éjjel eszméletlenre igya magát, lehet vele beszélgetni, normális, stb, akkor talán.

2017. nov. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!