Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról, aki élvezi ha kacérkodhat?
Figyelt kérdés
Élvezem ha kívánnak, ha akarnak engem, ezért imádok flörtölni a pasikkal, húzni az agyukat, egy kis csók is belefér, de ennyi. Miért lehetek ilyen? Illetve mit gondoltok rólam? 21/L2017. nov. 12. 20:10
11/15 anonim válasza:
1, Dehogy xd Nehogy már ez felmentés legyen a nemi erőszakra. Amúgy vonzó viselkedés. Ezzel csak azt éred el hogy mindenki közül válogathatsz
13/15 anonim válasza:
Nem az ilyen csajokat hívják szűzkur.vának?
"Miért lehetek ilyen?" önértékeléseddel lehetnek problémák ha folyamatosan szükséged van arra, hogy azt érezd, hogy másoknak kellesz.
"Illetve mit gondoltok rólam?" csupa jót ;) a te életed amíg nem én koppanok addig annyira nem érdekel mit csinálsz de ha mondjuk már flörtölgetnénk egy ideje és nem lenne folytatás, mert kiderülne, hogy csak ennyit akartál akkor asszem eléggé kiakadnék.
14/15 anonim válasza:
Minden világos, én akkor kellemes flörtöket kívánok és talán egyszer lesz ami nem csak flört lesz
15/15 anonim válasza:
Én úgy megfarkalnálak, hogy elveszítenéd a térérzékelésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!