Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki élvezi ha kacérkodhat?

Figyelt kérdés
Élvezem ha kívánnak, ha akarnak engem, ezért imádok flörtölni a pasikkal, húzni az agyukat, egy kis csók is belefér, de ennyi. Miért lehetek ilyen? Illetve mit gondoltok rólam? 21/L
2017. nov. 12. 20:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.

Ezzel azt akarom mondani ne lepődj meg és ne sírjon a szád ha a nagy kacérkodás közben valaki elkap és jól meg hág akaratod ellenére.

2017. nov. 12. 20:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van első..
2017. nov. 12. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Mert könnyű-vérű vagy.

Gondolom csinos vagy, és megtanultad valahonnan, felmenőktől, baráti körtül, médiából, hogy kelendő-kapandó vagy. Ez nem baj, mert élvezd az életed, élvezd h fiatal és szép vagy.

Csak ne hogy emiatt ne vedd észre azt, aki mellett most nem kellene elmenned, vagy akár valaki nem fog érteni abból, hogy te csak eddig, és ne tovább, és khm, tegyen ezt-azt.

2017. nov. 12. 20:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs baj,nekem bejönnek az ilyen lányok,izgatóak,titokzatosak,csak igen,vigyázzál,hogy kivel,hogy játszol.
2017. nov. 12. 20:16
 5/15 anonim ***** válasza:
gondolom oroszlán vagy, meg exhibicionista, tök jó kombó főleg akk ha tudom h nem akarsz tőlem semmit csak h huzd az agyam, ez igy tiszta lap, eszembe se jutna megdugni.
2017. nov. 12. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát... vannak ilyen lányok manapság sokan, de amúgy ne lepődj meg hogy ha egy pasi időt, energiát beléd fektet, úgy látja, hogy kapja vissza a jeleket, aztán egyszer csak letolod az egóját a sárga földig és faképnél hagyod hogy eldurran az agya. A sokadik pia után ebből van a nemi erőszak vagy jobb esetben csak megrángat vagy megpofoz, meg ez vérmérséklet függő is.

A pasik nagyon nem szeretik a hálátlan lányokat.

Nem tudod mit jelent tisztelni egy partnert. Nem tudod milyen mást is szeretni magadon kívül, nem tudsz tekintettel lenni másokra, ezért vagy ilyen. Alacsony az érzelmi intelligenciád.

Annak örülök, hogy legalább elgondolkozol rajta, és érzed, hogy ez nem egy jó dolog.

Sok ilyen "lehúzós" lány van, hogy ajándék, ruha, vagy bulikban italt fizettet pasikkal, aztán otthagyja őket. Egy békésebb, vagy kevésbé magabiztos srác igazából megalázkodik és elfogadja, de ha kifogsz egy magabiztosabb, férfiasabb csávót, aki határozottabb, az nem fogja ezt szó nélkül hagyni. Sőt, mondom meg is rángathat, meg is verhet, vagy akár meg is erőszakolhat ha nagyon eldurran az agya, és nehezen viseli hogy a csajok szórakoznak vele, vagy volt korábbról rossz tapasztalata szintén hasonló lehúzós lányokkal.

Bulikban egy pár pohár ital után meg méginkább megvan erre az esély, mikor már a srác piás, és úgy játszadoznak vele.

2017. nov. 12. 20:23
 7/15 A kérdező kommentje:
A pasizás terén vagyok csak ilyen. Amúgy egy visszafogott , csendes lány vagyok. :)
2017. nov. 12. 20:23
 8/15 A kérdező kommentje:
De én ezt csak olyan pasikkal csinálom, akiken látom ,hogy nem akarnak komoly kapcsolatot. Azzal akin látom ,hogy komolyan gondolja teljesen normálisan ismerkedek.
2017. nov. 12. 20:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Előljáróban mondanám hogy semmi rosszat nem gondolok rólad nem ismerlek. Azért szerintem nehéz eldönteni vagy nem 100 %-osan lehet hogy ki szeretne komoly kapcsolatot vagy ki nem, én is jártam már úgy hogy a lány akivel kb úgy nézett ki hogy egy éjszakás nagyon megkedveltem és másnap miután elváltunk minden bajom volt. Ha valahogy a pasi is érzi hogy max csók lehet belőle akkor nincs ezzel semmi baj viszont ha nagoyn felizgul akkor az akár fájdalmas is lehet jó egy alkalommal talán nem kap here gyulladást de ha nem tudja kiadni ami felgyülemlett benne akkor extrém esetben ilyen következményei is lehetnek. Azt viszont aláírom mert voltam én is olyan helyzetben hogy a lány azzal a feltétellel volt velem hogy ő mondja meg a határokat de nem mondta hogy lefekszik velem és hatalmas flörtös este lett volt ami megtörtént volt ami nem de hibáztathatni nem hibáztathattam őt mert nem ígért semmit és nagyon durván nem húzta az agyam. Elnézést és ha valakit nem érdekel ugorjon tovább a naturális részletesség miatt de azt tudom csupán nehezen felfogni ha már ágy közelben vagy benne vannak és a lány elő veszi a cerkát és arra számít az ember hogy valami jó fog "kisülni" a dologból majd mégis visszateszi ez szerintem minősíthetetlen. Bocsánat hogy eltértem a tárgytól de talán az is fontos lehet ha ahogy írod hogy más téren visszafogodt vagy akkor lehet hogy e téren gyakorlod a hatalmat de nem vagyok pszichológus főleg nem kritikus...
2017. nov. 12. 20:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Persze ha már nagyon felhúzom, nyilván be is fejezem, csak nem fekszem le vele.
2017. nov. 12. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!