Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudjek vele ha nincs senkim?
Egyedulallo 21 éves nő vagyok, több mint féléve nem vagyok komoly kapcsolatban, az elmúlt időben voltak rá lehetosegeim, de csalódtam a legtobben sajnos. A szexet imádom, és rettento kiváncsi vagyok, (csak úgy,nem szexeltem meg soha!) van egy ferfi akivel több hete ismerjük egymast és egyszerűen annyira vonzodunk egymashoz, hogy nala nem birom ki, hogy ne érjék hozza vagy akar forditva. Csók, illetve orális szex már volt, de itt meghuztam akkor a határt mert így is túl mentem a magamban meghúzott vonalon.
De azóta a bnom is adja alam a lovat hogy miért ne nincs senkim ha jól esik, stb.
Tudom h ez ilyen hülye kis hisztinek tunik, de tényleg tegyem ami jól esik?
már rég meg kellett volna tenni
ha nem teszed meg
keresni fog más szexpartnert és az se lesz neked tényleg vadidegenhez kell menned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!