Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők többször is el tudnak élvezni egymás után akkor mégis a pasi meddig kell "fűrészeljen"?
Én legtőbbször pont úgy vagyok, ahogy a 8-as írta. Az első orgazmus csak még kívánósabbá tesz, viszont az első orgazmus után gyorsabban jön a többi. 3-4 orgazmus után érzem magam kielégültnek.
Az hogy egy nő képes többször is elélvezni egy menet alatt, nem jelenti azt, hogy a 3-4. után is ugyanúgy kívánja a többit, vagy úgy a szexet egyáltalán. Onnantól már inkább kellemetlen nekem.
De volt olyan partnerem is, akivel "csak" egy hatalmas orgazmusig jutottam, és nem is kívántam volna tovább, annyira kielégítő volt az az egy is.
Szerintem a kérdésedre nincs jó válasz, mert nagyon durván partner és lelkiállapot-függő. Szex közben erre amúgy rá lehet kérdezni, én magamtól is szoktam mondani.
A vég nélküli ritmustalan "reszelés" pedig na...hát lelombozó. Olyankor gyorsan fake-elek egy orgazmust, hogy vége legyen. Ezek általában a kevésbé érzelmen alapuló "kapcsolatokban" jellemzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!