Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok többször elmenni egymás után ha a barátnőm kézimunkázik rajtam?
Figyelt kérdés
Az első spriccig nagyon jó, de onnantól eltűnik az öröm és inkább fájdalmas lesz az egész, pedig ő benne lenne akár zsinórban 5-6 orgazmusig is, de nekem már a második se jó, fájdalmas lesz az egész ráadásul a vérnyomásom is az egekbe szökik. Ez miért van és mit lehet tenni ellene?2016. okt. 21. 13:18
1/5 anonim válasza:
Kell idő míg újra termelődik a cucc és le nyugszik a szervezeted...
2/5 anonim válasza:
Biológia. Eredetileg azért van, hogy ha a nősténnyel végeztél, akkor mehetsz tovább és kereshetsz másikat.
3/5 anonim válasza:
Küld a csajt kipróbálom mi lehet a baj
5/5 anonim válasza:
Kézimunkától el se megyek, csak ha magamnak csinálom...
Meg megalázó szerintem, ha kiveri egy nő neked.
Hogy leszop, és a szájába élvezel, fenekébe, mellére, arcára, hasára, hátára, az rendben van.
De hogy kiveri és kész azt soha nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!