Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is fizetne valaki a szexért, ha nincs rá szüksége? De ha nem kaphatja meg azt/azokat, akikre vágyik, akkor mit tegyen? Ki a felelős ezért, ha belekényszerül?
A Kormany a hibás!
Én se értem a kérdést, nem fizetek ilyanért amire nincs szükségem. A szexre szükségem van...
Ki mondta, hogy nem vagyok jó pasi?
Mi számít jónak? Mert egy nő már jónak számít, ha nem elöl deszka hátul léc, hanem van feneke és melle! Ennek mi a párja férfiben? Mert én inkább csak pénzes fószereket látok az ilyen nők mellett. Szóvala a pénz által jó pasi a pasi. Gondolkozzál már el. Valamelyik sorstársad igazán bebizonyíthatná már hogy normális embet.
# 8
Ezek szerint a magyar férfiak kb. 80 %-a "pénzes fószer".
Egy frusztrált omegahím :D bocsi
amúgy gazdag faszit keresni igenis evolúciós dolog. Elmondom miért mert úgysem értenéd. Mi alapján választ egy férfi? Termékeny egészséges nőt keres=nem elhízott, kerek mellű-seggű nő. A nő a termékenység mutatói (fizikum, mint széles vállak magasság stb.) mellett az ő és leendő gyermekei túlélését biztosító tényezőket is keresi a férfin, és ezek gyakran fontosabbak az előbbinél. Amióta pedig civilizált világban élünk, ez a PÉNZ. Minél több pénz, annál magasabb életszínvonal.
Mondom ezt úgy, hogy távolról sem vagyok gazdag férfi. Csak próbálok racionálisan gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!