Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy olyan srácról aki sminkeli magát?
Semmi bajom vele. De ami azt illeti, ez egy nagyon szélsőséges skálán mozog. Lehet ezt igényesen csinálni, meg lehet gázul. Alapozó, korrektor, v BB krém teljesen ok. De láttam már tinédzser fiúkon kék szemhéjfestéket és rózsaszín szájfényt is. Meg olyan alapozót ami teljesen elüt a bőrszínétől. Ez nyilván, röhejes.
A barátom nonstop küzd az arcbőrével (konkrétan tiszta piros lesz neki), viszont a munkája olyan, h a megjelenése, az 10/10-esnek kell lennie mindennap. Nem jelenhet meg karikás szemekkel sem, nemhogy piros arccal, tele bőrhibával.
Én ajánlottam neki, h sminkeljen. Vettem neki férfiaknak való BB krémet (najó, ez egy marketingfogás, de valahogy el kellett fogadnia a dolgot), én tanítottam meg, mostmár rendesen használ alapozót, korrektort is, olyan profin csinálja h csak a legavatottabb szemű nő kollégái veszik észre, de elmondása szerint odavannak érte, h milyen igényes, meg mittomén, senki sem szólt be neki.
Az én szememben ettől ő még ugyanolyan férfi marad, ha egy kis kence ezt megváltoztatná, az a saját, szegényes agyi berendezésemről árulkodna! Akkor fordított esetben meg, aki nem sminkel, vagy nem hord ékszert, az nem lehet nőies? hagyjuk már a sztereotípiákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!