Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Lányok, mit gondoltok egy olyan srácról aki sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Csak olyanra gondolok hogy az árcán a bőrhibait eltűnteti semmi több
2017. nov. 10. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utcára fura. Nem ítélem el, de fura. A legjobb fiúbarátom biszex, ő csak otthon, poénból szokott ezzel szórakozni, de nincs vele semmi bajom, legalább valakivel meg tudom beszélni a sminkes témákat. :D
2017. nov. 10. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt hogy búza a gyerek.
2017. nov. 11. 06:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Semmi bajom vele. De ami azt illeti, ez egy nagyon szélsőséges skálán mozog. Lehet ezt igényesen csinálni, meg lehet gázul. Alapozó, korrektor, v BB krém teljesen ok. De láttam már tinédzser fiúkon kék szemhéjfestéket és rózsaszín szájfényt is. Meg olyan alapozót ami teljesen elüt a bőrszínétől. Ez nyilván, röhejes.

A barátom nonstop küzd az arcbőrével (konkrétan tiszta piros lesz neki), viszont a munkája olyan, h a megjelenése, az 10/10-esnek kell lennie mindennap. Nem jelenhet meg karikás szemekkel sem, nemhogy piros arccal, tele bőrhibával.

Én ajánlottam neki, h sminkeljen. Vettem neki férfiaknak való BB krémet (najó, ez egy marketingfogás, de valahogy el kellett fogadnia a dolgot), én tanítottam meg, mostmár rendesen használ alapozót, korrektort is, olyan profin csinálja h csak a legavatottabb szemű nő kollégái veszik észre, de elmondása szerint odavannak érte, h milyen igényes, meg mittomén, senki sem szólt be neki.

Az én szememben ettől ő még ugyanolyan férfi marad, ha egy kis kence ezt megváltoztatná, az a saját, szegényes agyi berendezésemről árulkodna! Akkor fordított esetben meg, aki nem sminkel, vagy nem hord ékszert, az nem lehet nőies? hagyjuk már a sztereotípiákat...

2017. nov. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!