Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy nem kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és a szexet egyáltalán nem kívánom nem is vágyom rá, ennek mi lehet az oka? Viszont az orgazmust kívánom és maszturbálni rendszeresen szoktam. Miért lehet ez?2017. nov. 10. 07:08
1/6 anonim válasza:
érzelmileg minden rendben van nálad?
van párkapcsolatod?
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem rendben van, nem volt rossz élményem csalódásom meg ilyesmi és ez az állapot 1-2 hónapja van és jelenleg szingli vagyok
2017. nov. 10. 07:24
3/6 anonim válasza:
Ez az aszexuálisokra jellemző viselkedés.Keress fel szexuálpszichológust.
4/6 anonim válasza:
Azért lehet, mert még nem találkoztál olyan férfival mint én. Aki ki tudná elégíteni úgy a vágyaidat, hogy azt soha ne felejtsd el
5/6 anonim válasza:
A szex a fejben dől el, ja és a vonzalmon. Attól hogy te valami isteni kannak hiszed magad(mint a férfiak 100%-a), attól még nem biztos hogy a nő is annak fog tartani. Nyalni, kefélni mindenki tud, de ki kell hogy ábrándítsalak, ezek csakis saját magad kényeztetéséről szólnak. Egoista kispista vagy, csupa kisbetűvel.
6/6 anonim válasza:
Ez baromság amit írtál. Lehet hogy mindenki tud nyalni meg kefélni de az itt kiírt kérdésekből láthatod hogy nem mindenki csinálja jól sőt! Nekem legalább rengeteg pozitív visszajelzésem nem úgy mint neked kedves előttem szóló. Azért mert te nem tudsz teljesíteni azért ne húzz le mást is a csalódottságod miatt 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!