Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem igazán kívánom a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán kívánom a szexet, el lehet ezt fogadni?

Figyelt kérdés

Volt már pár kapcsolatom, mindegyik barátom helyes volt külsőre, de a kémia nálam nagyon hamar elmúlt, hiába próbáltunk ki ezt azt. Nem a szex miatt mentek tönkre a kapcsolatok.

Vajon találok olyan fiút, aki ezt elfogadja? Vagy mindig attól kell félnem mikor leszek megcsalva?

Nekem heti 1x bőven elég, ha mellette van orál de az sem túl gyakran.

Szerintem bárkivel is jönnék össze a jövőben, ugyanez lenne a probléma. Maszturbálni se szoktam sűrűn.

22/L

2017. okt. 30. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Ajánlom a távkapcsolatot.
2017. okt. 30. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt még alapvetően (talán) el. Az a baj, hogy ez a kiindulási alap. Mert kár is lenne hazudni magunknak, ez általában úgy működik, hogy az első 6-12 hónapban megy a lepedőakrobatika, aztán szép fokozatosan alábbhagy.

Nos a későbbiekben én kibírnám, hogy csak heti 1 szex van (meg orál), a baj az, hogy nálad ez lenne az alap az első időben, utána meg jönne az "á, most tényleg nincs kedvem, fáradt vagyok, stb" és szépen lemenne 2-3 hetente 1 alkalomra, úgy, hogy az orálra-kézimunkára is egyre kevésbé lenne kedved. Az viszont már kevés. És ezt nem én mondom, hanem úgy a férfiak tetemes része.

Azt kell megérteni, hogy egy férfinak és egy nőnek a szex nem egészen ugyanazt jelenti. Nálunk, hímeknél ez a szeretet-szerelem-kötődés legintimebb kifejezése. Lehet, hogy találsz olyan pasit, akinél ez nem fontos, és akár 1-2 hétig elvan szex nélkül (mármint folyamatosan, nem egyszer-egyszer, mert arra bármelyik értelmes férfia képes), de nagy szerencse kell, hogy ilyet találj.

2017. okt. 30. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

És akkor most jön egy egyenes, gerinces komment ami le lesz pontozva:

Kompromisszumot, egyeszséget kell kötnötök.

Oké, neked elég heti 1.

De neki lehet heti 7 kell vagy mégtöbb.

Akkor ő tiszteletben tartja hogy minden héten csak egyszer "mászik rád" de te is tartsd akkor tiszteletbe, hogy viszont a hét többi napján meg mástól kapja meg azt amit tőled nem tud. Ha ebben meg tudtok egyezni, hogy hagyod kiteljesedni, hagyod, hogy amit te nem adsz meg neki azt mástól megkapja akkor oké. De abba nem nagyon fog bele menni senki, hogy TE őt lekorlátozod, és CSAK az van amit TE akarsz, és téged az nem érdekel hogy a másiknak mire és mennyiszer van szüksége. Ez nem így működik. Kompromisszum kell. El kell fogadnod, hogy neki viszont többször kell, és ezt ha te nem tudod neki megadni bizony meg kell kapja más formában, vagy mástól.

2017. okt. 30. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Mármint hogy értetted heti szex egy plusz orált adsz vagy kapsz? Nem mindegy :)
2017. okt. 31. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyforma vèrmèrsèkletüek.

Kompromisszumokkal teljesen jò is lehet.

2018. febr. 6. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, vannak olyan férfiak akiknek szintén heti 1 kell vagy kevesebb. De nem ezen a fórumon találod őket.
2018. febr. 6. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem kozel 3 eves kapcsolatban a heti 1-2 tokeletesen eleg. Szoval szerintem nem olyan veszes ez, ha tenyleg kijon a heti egy. Nem lehet mindennap szexelni.

Csak azok a kanos ffiak gondoljak ezt, akik mar rohadtul ki vannak ehezve, vagy meg sosem szexeltek, esetleg extrem etvagyuk van. 24/F

2018. febr. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!