Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lány érzelmileg kihasznál?
Ő tudja, hogy én szerelmes vagyok belé, de nem viszonozza az érzéseimet. Ennek ellenére viszonylag sűrűn találkozik velem, szervezünk közös programokat, bulikat. Ő nem engedi, hogy átlépjek egy határt, viszont a kapcsolatot sem akarja megszakítani velem. Azt is tudja, hogy így képtelen vagyok mások felé nyitni, de erről ő tudomást sem vesz. Ha szüksége van rám, ha hétvégente ráér, ha segítségre van szüksége, elsősorban akkor keres.
Meguntam már a barátzónát, már egy hete nem beszéltem vele. Úgy döntöttem, hogy inkább nem beszélek vele és nem találkozok vele egy nagyon jó darabig. Vajon jó döntést hoztam?
# 9.: Én is jártam így, két nőnél is. Nem vagyok pszichológus, az okát nem ismerem abban az esetben, ha nem haszonszerzés, ill. karrier áll mögötte (a te kapcsolataidban bízva).
Az egyik nő, aki velem ezt játszotta, nem Magyarországon élt 8 éves koráig, a szülei 16 évesen betették egy koliba, a középiskolát, egyetemet onnan végezte, identitászavaros. nem tudja magát felvállalni. Komoly kérdésekben hol ezt vallja, hol azt. A családjával nem ismerem a kapcsolatát.
Talán ezt tudom írni, olyan lányt keress, akinek nem gond a családjáról beszélnie! A döntésed, pedig tökéletes.
Ne foglalkozz vele többet.
A család ebben az esetben pipa. Én jártam nála többször is, nagyon jó fej, kedves családja van, és úgy érzem, én is szimpatikus voltam nekik. Őszintén beszélt nekem a problémáiról, az apja/anyja alkoholizmusáról, az anyja öngyilkosságáról, a nevelőanyjával való viszonyáról, arról, hogy hogyan állt/áll a tesóival, stb. Szerintem ezzel nincs is gond.
Az én szüleim is ismerik őt, párszor találkoztak is, szimpatikus volt nekik. Bár az elutasító viselkedése nyilván nem tetszik nekik. Ők sem, én sem értem, hogy mire vár. De kár erőltetni, ami nem megy, még ilyenek után sem.
# 12.: Ez nagyon nem "pipa", hogy a lány anyja öngyilkos lett, az apja alkoholista. Ezek olyan traumák, amelyeknek feldolgozására egy egész élet kevés. És bizony kihatnak a gyerekekre, unokákra. Ez a durva kategória.
Az, hogy beszél a családjáról egy dolog, de az is lényeg, hogy mit? Ha tiszta horror, amit mond, akkor gond lehet.
Van is, ahogy írod.
Az a lány, akivel én futottam össze és hasonló módon viselkedett, sokkal enyhébb családi problémákkal küzdött valószínűleg, azaz náluk nem lett senki öngyilkos. Esetleg nemi erőszak áldozata lehetett, de nem a közvetlen családjából. Megjegyzem csak feltételezés és ez is nagyon durva trauma, de még mindig nem az Édesanya öngyilkossága.
Igazad van, tényleg vannak problémák a családjában. Azt azért hozzáteszem, hogy az én famíliám sem makulátlan. Az apám alkesz volt, el is hagyta a családunkat. Őt a saját családja gyakorlatilag kiutálta, szóval az apai ággal nem is tartom a kapcsolatot. Sajnos több öngyilkos is volt az én családomban is, többek között az anyai nagyapám.
Szóval hasonló problémákkal néztünk/nézünk szembe mindketten. Ezért is gondoltam arra, hogy működne kettőnk között egy kapcsolat, mert hasonló tapasztalatokkal rendelkezünk, és így könnyebben tudtunk volna azonosulni egymás gondjával, bajával. De tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!