Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így érzelmileg már megcsalta velem a barátját?
Már azzal megcsalta a barátját, hogy feléd nyitott és kezdeményezett.
Egyáltalán nem aljas dolog, ha beszélsz vele és tiszta víz kerül a pohárba.
Érdekes, én szinte ugyanebben a helyzetben vagyok, viszont én nem vagyok ennyire erős lelkileg, mint te, nem bírtam elviselni, hogy csak barátként tekintett rám, úgyhogy megszakítottam vele inkább a kapcsolatot... Még mindig nagyon szeretem és rengeteget gondolok rá, de nincs mit tenni, ha a kapcsolat egyoldalú. Teljesen felőröltem magam. Fáj, hogy nem beszélünk többet, de legalább nincs meg ez a szorongató érzés a gyomromba. Túl nagy érzelmi fájdalmat okozott ez az egész. Nem bírtam tovább.
Egyébként gondolj bele. Lehet, hogy nem szereti teljesen a barátját, de még mindig kötődik hozzá erősen, ha nem így lenne, már szakítottak volna. Mit akarsz egy olyan nőtől, akinek a szíve félig foglalt? Mostanában úgyse fogja elfelejteni a barátját, hiába is szakít vele. Ezért nem szabad kikezdeni olyannal, akinek van valakije. Sose lesz a szíve teljesen a tiéd. Mindig csak második leszel.
Én nem küzdenék a helyedben. Aki szeret, aki megbecsül és fontos, azért nem kell küzdened. Ő ott lesz melletted mindig. Senkiből se lehet az érzelmeket kierőszakolni. Fogadd el, hogy neki van valakije, és hagyd békén. Minél előbb megteszed, annál előbb túl leszel rajta és teret adhatsz a következő lehetőségnek. Hamar elmegy az élet.
Egyetértek az előzővel, a legtisztább lenne, ha távolmaradnál.
Nem értem amúgy a lányt, hiszen egy barátságba nem fér bele az ölelgetés cirógatas, simogatás. Lehetséges, hogy te adod meg neki azt a részt, amit a barátjából hiányol, de könyörgöm, ne legyél már pótlék, még ha nehéz is társat találnod, ennyivel ne erd be.
"És nem olyan embernek ismertem meg, aki komolytalan, aki hülyít másokat, mert ha csak hülyítésre vagy pótléknak kell neki valaki, akkor erre találhat x darab másik embert is.".
Ööö...really?? Pedig ezt csinálja veled és a PÁRJÁVAL is.
De ez kell nektek férfiaknak. :) Nektek az ilyen nők kellenek. Ők a szentek, a becsületesek, erényesek a tipikus " nem olyan lányok". A normálisak meg le vannak qrvázva. Hát gyönyörű. Tényleg.
Nem gyulolom a ferfiakat! Csupan kozoltem,hogy jelentos reszeteknek-beleertve teged is- a foglalt punci jobban izlik.
Turd el, hogy hulyere vesznek. Szanalmas bohoc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!