Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek így érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így érzelmileg már megcsalta velem a barátját?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élő lánnyal történt a sztori, eléggé hosszú. Ő indította el a közeledést, eleinte igyekeztem távolságot tartani, de beszélgettünk, járogatott hozzánk, de nem történt semmi, ölelgettük, simogattuk egymást, cirógattam az arcát, a kezét. Én elhittem, hogy ha hetekig-hónapokig engedi a közeledésemet, és semmit nem mond a barátjáról, akkor valamit lát bennem, és hogy esetleg a kapcsolatából való kilépésen gondolkodik. Utána közölte, hogy mindig csak barátként/kollégaként gondolt rám, holott ez szerintem nem igaz. Olyan nincs, hogy egy barátnak/kollégának ilyesmit megengedjek, miközben másokról rossz véleménnyel volt, akik szintén nyomulni próbáltak rá. És nem olyan embernek ismertem meg, aki komolytalan, aki hülyít másokat, mert ha csak hülyítésre vagy pótléknak kell neki valaki, akkor erre találhat x darab másik embert is. Én belezúgtam, és úgy gondolom, hogy neki is mélyebb érzelmei lehettek/lehetnek. Szóval ha ilyenekben benne volt, akkor szerintetek érzelmileg már megcsalta a pasiját, és lehet, hogy nem szereti őt 100%-osan? Mert ha ez érzelmi megcsalás volt a részéről, akkor legalább a szemébe tudom mondani, hogy ez történt, és hogy gondolkozzon el az egészen, mert tudom, hogy nem hülyíteni akart engem, és azt is tudom, hogy biztosan neki is nagyon rossz ez az egész helyzet, de akkor beszéljen a barátjával, hogy ez történt. Tudja, hogy szeretem őt, és sosem fogdostam, próbáltam azt éreztetni vele, hogy nekem nem a teste a fontos. Szerintem ő is többet érzett irántam, minimum vonzalmat, és most bármennyire is próbál hátrálni, ezek az érzések nem múlnak el pár nap vagy egy hét alatt. Addig is szenvedtem, mert először próbáltam titkolni az érzéseimet, utána hezitáltam, hogy kezdeményezzek-e, most megint nehéz, mert fogalmam sincs, hogyan tovább, de azt mondta, hogy ő sem akarja megszakítani velem a kapcsolatot. Szerintetek aljas dolog lenne megmondani neki, hogy már félig megcsalta velem a barátját, és felkavarni az érzéseit? Mert végül is csak tényeket közölnék vele, hogy ez így kezdettől fogva nem barátságnak tűnt az ő részéről sem, illetve hogy nagyon-nagyon szeretem őt, és beszéljen a barátjával arról, ami történt, és hogy ha kell, akkor harcolni fogok érte, mert tudom, hogy egyáltalán nem vagyok közömbös a számára.

2017. okt. 8. 10:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10: Rengeteg "nem foglalt" nővel beszélgettem már pl. itt is, de ez az oldal is tele van nyomorékokkal, frigidekkel, beszariakkal, életképtelenekkel, naná, hogy majd őket fogom "normálisaknak" tekinteni. Siránkoztak, hogy huszonakárhány év alatt SENKIT sem érdekeltek semennyire sem, és érdekes módon egyiküknél sem volt soha sikerem, pedig normálisan közeledtem hozzájuk. Talán az ilyen "nők" elgondolkodhatnának egy-két dolgon, amúgy meg a "normálisak" sem sokkal különbek, tisztelet a kivételnek. Nem szoktam kapcsolatban lévő nőkkel kezdeni, de most ő adta a jeleket, és minden jel arra utalt a számomra, hogy lehet esélyem annak, hogy egy esetleg nem működő távkapcsolat miatt akar velem közelebbről is megismerkedni. A személyeskedő fröcsögésedet meg befejezheted. :)
2017. okt. 8. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt naiv vagy ha azt hiszed komolyan érdekled! Ha tényleg szerelmes lenne akkor nem tartaná vissza a régi kapcsolata.

Ebben 100%-ig biztos lehetsz.

Másik nő válaszoló is írta: Csak pótlék vagy neki.

Ha lennének gyerekei a párjától akkor még talán érthető lenne a tétovázása. De így? :) Gondolkodj már logikusan!

Vonzódni vonzódhat hozzád, persze. Csak a puszta vonzalom kevés egy kapcsolathoz.

Jobbab belegondolva...te kezdenél olyan emberrel, aki a hátad mögötr engedi másnak, hogy simogassa, puszilgassa stb? (Nem baráti puszi-simi :D).

2017. okt. 8. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, és egyetértek az előttem szólóval.

Egyedül a lány TÉNYLEGES párját sajnálom, amiért ennyire hülyének nézik. Még ha össze is jönne veled a nő, majd téged is megun és mögötted is lesz neki egy cirókázója. :)

2017. okt. 8. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj az ilyen csajoknàl benne van a pakliban az hogy csak maradnak a jelenlegi pàrjunàl.Mert pl melóznak egy igás ló eltartja őket stb .Attol mert nincs szex vagy érzelmek az nem ok arra hogy egy màsik fêlért ott hagyja a pàrjàt .Ha igy gondolkodik akkor okos és rafkos csajszival akadtàl össze.Mindenesetre szurkolok hogy ne igy legyen.De ezt azért irtam mert tudom miről beszélek sajnos a több êvi ragaszkodás meg megszokás felül irja azt hogy ő màsba szerelmes titkon.Majd csak akkor hagyja ott a pàrjàt ha összekspnak vagy kidobja .Kitartást .
2017. okt. 8. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Gondolkozz reàlisan .Te nem tudod hogy most hànyadàn àllnak ők ketten .A csaj meg mondhat akàrmit .Egy nő akkor mond ilyet ha meggondolta magàt és inkàbb hezitàl .Arra figyelj hogy ha legközelebb is ezt eljàttsza veled akkor nem biztos hogy szeret .Adj meki ultimàtumot.
2017. okt. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!