Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Mit csináljak?
Ha komolyan kérdezted akkor bocsi. 15 évesek vagyunk és 15 centi... Ha nem komolyan kérdezted akkor is mind1 nem ismersz xd
Neharagusjatok, hogy hülyeségeket beszélek össze vissza de alig aludtam és ezért most nagyon de nagyon elszomorodtam... Szerintetek r*b*nc? Nagyon rossz lenne... Ő azt mondta, hogy csak kíváncsi volt és ezért tette de az óta leszopott 2 fiút is. Ez tényleg nagyon rossz érzés mert nagyon szeretem és nem birom elbinni, hogy egy ilyen aranyus, cuki, jóindulatú, kedves lány tényleg ilyen könnyan adja magát.
Ha ez most tényleg igaz, és nem csak egy kamu, provokáló szär kérdés, akkor ez, ez nem tudom, hogy mi.
Kezdjük ott, hogyha valakit tényleg szeretsz, akkor nem ribäncozod le, se kurväzod, se semmi ilyet nem írsz róla.
Én úgy vagyok vele, hogy szerintem várhattatok volna még az intim részével a kapcsolatnak. Fiatalok vagytok, tapasztalatlanok, és mint látszik még gyerekesek.
És ha nem a legszebb? Akkor mivan? Hidd el, ha nem is a legszebb, idővel, de visszafogja adni ezt az idő, valami jó dologgal cserében.
Részemről, szerintem fiatalok vagytok, elkapkodtátok, te egyáltalán nem vagy szerelmes, ha leribäncozod, ez csak egy kisebb fellángolás a részedről. A lányról nem tudok mit írni, mert nagyon nem adtál meg róla sok infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!