Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, egy 23 éves lányál mi az a partnerszám amit még nem tartotok soknak, hanem átlagos, "pont elég" kategória?
Én mint férfi válaszolnék a 42 évemmel, egy 23 éves kislánnyal alapból nem kezdenék tehát nem is érdekel hogy rontotta el eddig az életét meg a testét!
Számomra 30 éves kor alatt még fejletlen kislányokról beszélhetünk akik orrba-szájba ha van kivel de normális párkapcsolat még eszükbe sem jut...
utolsó: elég lekezelő ahogy a nőkről beszélsz és általánosítasz, hogy 30 alatt mindenki kislány és orba-szájba kefél bárkivel.
ha neked a saját korosztályod jön be akkor oké, de azért ne kommentelgesd ilyen kérdések alá a saját véleményedet mert azt senki nem kérdezte
Véleménynyílvánítási szabadság van tudtommal!
Amúgy hidd el meg van rá az okom hogy így vélekedek a nőkről mert dupla annyit éltem mint te.
Ezalatt megismertem a fajtátokat, főleg a mostani korosztályt , a te kérdésed is az én véleményemet erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!