Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este rendkívül bevoltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este rendkívül bevoltam k----! Szerintetek is ribi kategória? 18N

Figyelt kérdés
Tegnap este bátyám egyik haverjával (bátyám kint el olaszba)elmentünk inni.Nagy asztal társaságba keveredtem.Mindenkivel osszehaverkodtam.Es össze-vissza meghívtak mindenre.Amire emlékszem meg:3-4 vodka.3 gin tonik,berenzen,2 whisky kóla....szóval úgybevoltam állva mint a az-r.Holnap szóbelizek,szerintem össze hánynek mindent....aztan az este úgy folytatódott hogy egyik barinőm el dumcsiztm,aztan van egy csaj akinek én régen az unokatesojaval kavartam,aztan ő bosszúból a bátyámmal...es tegnap ott olelgettuk egymást....ma reggel a tesom haverjának agyaban ébredtem....pedig megfogadtam hogy nem fogok szexelni senkivel az este.....es 2 hétfő dettó ugyanez csak tesom másik haverjával ,tok ciki hogy egy pun címert képesek eladni bátyám...es túl sokpasszos volt így is mar 15.,,mar nem akarom növelni a darabszámot,pedig meg csak 1 éve vesztettem el....es tegnap a ciklusom 9 napja volt,ma hajnalban tehát a 10 napon szexeltem vele.nem élvezett el vagy nem tudom,bár kicsit most reggel úgy tűnt.es gumit ugye nem használtunk...

2017. jún. 25. 11:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2017. jún. 25. 11:37
 2/33 A kérdező kommentje:
Szóval 2 hete tesom másik haverjával volt hasonló..es tegnap is elég sokat hanytattak...
2017. jún. 25. 11:37
 3/33 A kérdező kommentje:
Es így elárulják tesomat. 15 Palik volt egy év alatt
2017. jún. 25. 11:38
 4/33 anonim ***** válasza:
97%
Mi az, hogy elárulják a tesódat? :D Ekkora szar dumát... Attól, hogy te öntudatlan részegre iszod magad (igen, képzeld, lehet nemet mondani a piára is), és mindenkinek széttárod a lábadat és védekezés nélkül hagyod, hogy kihasználják a lehetőséget, az nem a bátyád elárulása... Egyszerűen a lehetőség kihasználása. Ha ekkora ribi vagy, vállald már legalább!
2017. jún. 25. 11:40
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
Földet rád.
2017. jún. 25. 11:41
 6/33 Heart of Darkness ***** válasza:
97%
Nem a ribiség a legnagyobb gond nálad. Sokkal nagyobb problémát jelent, hogy egy 9 soros szöveget nem vagy képes összerakni normálisan és érthetően.
2017. jún. 25. 11:44
 7/33 anonim ***** válasza:
86%
Ez az új generáció. Buta, semmirekellő, írástudatlan divatribik, akik ha épp nem öntudatlanul nyitogatják valami idegennek a lábukat, a telefonukat bámulják egész álló nap.
2017. jún. 25. 11:46
 8/33 anonim ***** válasza:
95%
hát igen ordas nagy kur.a!!!
2017. jún. 25. 11:48
 9/33 anonim ***** válasza:
96%
Azért az elég komoly, ha valaki úgy megy el este inni, hogy meg kell fogadnia magának, hogy "ma nem dugok senkivel"... Szánalom.
2017. jún. 25. 11:51
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy másnaposan írtál:D
2017. jún. 25. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!